VIDEO A murit pilotul de acrobaţie Francesco Fornabaio, care a fost prezent la AEROMANIA. Ultimul său zbor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 21 septembrie, a murit pilotul de acrobatie Francesco Fornabaio, un prieten al aeroportului international Tuzla şi al evenimentului AEROMANIA.

Pilotul a murit în timpul unui zbor, din Veneţia. Ceremonia de Adio va avea loc la aeroportul Bresso, luni, 29 septembrie.
„Din păcate, Francesco Fornabaio trece în galeria celebrităţilor unui compendiu pe care, din păcate, trebuie să îl deschidem, cel al aşilor care ne-au încântat la Aeroportul Internaţional Tuzla ani de zile şi pe care întreaga lume îi cunoaşte, dar care, acum, nu se vor mai putea întoarce la viitoarele ediţii.

Aceştia sunt: Mihai Dobre Tone, Renaud Ecalle şi Francesco Fornabaio. Zburaţi alături de îngeri şi apalauzele noastre continuă pentru voi, pentru clipele minunate şi nemuritoare oferite!!!“, a scris comentatorul Andrei Lucescu.
Iată ce omagiu îi aduce comentatorul fostului pilot: „Am avut onoarea să îl avem printre noi, ca invitat, la două ediţii Aeromania, pe distinsul campion de acrobaţie aeriană italian, în vara anului 2010 şi anul trecut, în 2013.

Din momentul În care a aterizat am ştiut că vom asista la un spectacol aerian de înaltă clasă, oferit de un maestru al sportului, şi că vom beneficia de o companie deosebită, caracterizată prin eleganţă, jovialitate şi nu în ultimul rând, profesionalism acumulat în decursul a mulţi ani de zbor şi competiţii.

Alături de Francesco am avut surpriza să descoperim şi un avion neîntâlnit în ediţiile precedente, un Extra 300 cu aripa mediană (mid mounted wing), galben cu negru şi extrem de bine aspectat cu sponsorul Breitling, la fel ca şi combinezonul său de zbor. Un binom elegant şi charismatic, specific pentru un produs pur sânge italian“.
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite