Vărul Simonei Halep s-a sinucis. El a fost găsit spânzurat în propria locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep se află în SUA.
Simona Halep se află în SUA.

Simona Halep a primit o veste tragică. Vărul său, în vârstă de 29 de ani, s-a spânzurat în locuinţă. Poliţiştii continuă cercetările ca să afle motivul pentru care tânărul şi-a pus capăt zilelor. Halep se află în SUA pregătindu-se pentru turneul de la Indian Wells.

Lucrătorii Secţiei 1 Poliţie Constanţa au fost sesizaţi luni seara prin S.N.U.A.112, de către M. G. din Constanţa despre faptul că nepotul său se află spânzurat în holulul din incinta locuinţei din municipiul Constanţa, strada Alexandru cel Bun.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a stabilit faptul că persoana în cauză se numeşte Nicia Arghir, de 29 ani. Tânărul se afla întins în holul imobilului, în faţa uşii de acces şi nu prezenta urme vizibile de violenţă. În urma investigaţiilor, anchetatorii au descoperit în zona gâtului urme specifice de spânzurare. 
             
Cadavrul a fost  depus la Morga Cimitirului Central, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. Poliţiştii spun că nu există suspiciuni privind acest deces, moartea survenind prin spânzurare. Poliţiştii Secţiei 1 Constanţa continuă cercetările în acest caz.

Nicia Arghir era văr primar cu Simona Halep. Jucătoarea de tenis se află în Statele Unite ale Americii pentru a participa la turneul de la Indian Wells, care va debuta în această săptămână. Simona Halep nu a anunţat deocamdată oficial dacă se va retrage de la acest turneu pentru a reveni în ţară la înmormântarea vărului său sau nu.


Mai citiţi şi:

Simona Halep şi-a aflat adversarele de la Indian Wells. Jucătoarea româncă se află pe partea de tablou a Serenei Williams

Martie e lună de doliu pentru Simona Halep. Anul trecut a trăit altă tragedie
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite