Vagoane încărcate cu uree, atacate de hoţi într-o zonă păzită VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru vagoane încărcate cu uree au fost atacate de hoţi după ce trenul a plecat din Portul Constanţa, iar 80% din conţinutul acestora a ajuns pe calea ferată, informează CFR Infrastructură.

Uree împrăștiată FOTO CFR Infrastructură
Uree împrăștiată FOTO CFR Infrastructură

În seara zilei de 6 august, la ora 20.20, un tren compus din 36 vagoane aparținând PSP CARGO GROUP, încărcat cu uree, a plecat spre Vințul de Jos, județul Alba.

La scurt timp, a fost frânat pe Fir 1 Port B – Constanța VII de persoane necunoscute. 

În urma verificărilor s-a stabilit că la vagoanele 6,7,9 și 11 clapele de descărcare au fost deschise, iar aproximativ 80% din conținut se află pe gabarit. Șeful de tren a sesizat prin 112 incidentul.

Zona este asigurată de către angajații SRCF Constanța, dar și de reprezentanți ai SRPT Constanța pentru a se evita sustragerea mărfii descărcate.

Circulația trenurilor de călători nu a fost afectată de incident, iar traficul spre Portul Constanța s-a desfășurat pe firul II până la eliberarea firului I.

Trenul atacat de hoți va fi garat în stația Palas, unde vor fi scoase din componența convoiului vagoanele vizate de furt, urmând ca apoi să își continue drumul către stația de destinație.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite