USR PLUS: Stelian Ion rămâne ministrul Justiţiei în viitorul guvern

0
0
Stelian Ion FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Stelian Ion FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Stelian Ion, ministrul Justiţiei demis de premierul Florin Cîţu, este susţinut de colegii de partid de la Constanţa, organizaţie din care face parte şi pe care a condus-o.

USR PLUS Constanţa a transmis că îl susţine ferm pe Stelian Ion, pe care-l numeşte încă „ministru“. Constănţeanul a fost demis în seara de miercuri, 1 septembrie 2021, din fruntea Ministerului Justiţiei. 

„Ministrul Stelian Ion are susţinerea fermă a organizaţiei noastre pentru continuarea reformei din justiţie, inclusiv desfiinţarea SIIJ şi numirile procurorilor-şefi, procese întrerupte de iresponsabilitatea premierului Cîţu. 

Ministrul Stelian Ion este propunerea USR PLUS pentru Ministerul Justiţiei şi în viitorul guvern.

Florin Cîţu a înşelat votanţii PNL şi USR PLUS. În afară de gruparea din jurul său, Cîţu nu mai reprezintă pe nimeni, iar prin gestul de ieri şi-a semnat propria plecare de la Guvern.

Prin urmare, USR PLUS Constanţa solicită declanşarea de urgenţă a negocierilor în Coaliţie pentru desemnarea unui nou premier şi va susţine orice formă de debarcare a lui Cîţu de la cârma acestui guvern: demisie a miniştrilor sau o moţiune USR PLUS cu amplă susţinere.

Cetăţenii ne-au votat pentru a guverna responsabil. USR PLUS a făcut asta. Florin Cîţu nu, din contră, şi-a bătut joc - trebuie, deci, să plece urgent“, consideră USR PLUS Constanţa. 

Pe aceeaşi temă: 

Reacţiile politicienilor din Constanţa la revocarea lui Stelian Ion. „Dacă nu mai eşti ministrul Justiţiei, hai, tată, acasă“ 

Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a lui Stelian Ion din funcţia de ministru al Justiţiei. Lucian Bode va fi interimar

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri