Robert Sighiartău, atac la USR-PLUS: Doar Dragnea şi-a torpilat două guverne cu moţiuni de cenzură. Vrea USR-PLUS să repete experimentul?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Sighiartău, secretarul general al PNL. FOTO Facebook Robert Sighiartău
Robert Sighiartău, secretarul general al PNL. FOTO Facebook Robert Sighiartău

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a lansat un atac la adresa USR-PLUS, după ce formaţiunea condusă de Dan Barna şi Dacian Cioloş a anunţat că depune moţiune de cenzură. Sighiartău a amintit de Liviu Dragnea, cel care a dat jos Guvernul Grindeanu şi l-a forţat pe Mihai Tudose să-şi dea demisia.

„Suntem alături de premierul Florin Cîţu care trebuie susţinut pentru dezvoltarea şi modernizarea fiecărui loc din România! Aceasta este miza acum şi în următorii ani. Este timpul ca partenerii de la USR-PLUS să arate că le pasă de toate comunităţile locale ale României, că pentru ei dezvoltarea, modernizarea şi reformele nu sunt doar pretexte şi simple teorii îndărătul cărora se ascund interese politice meschine. E timpul ca USR-PLUS să dovedească, în sfârşit, maturitate politică şi responsabilitate faţă de toţi românii. Doar Dragnea şi-a torpilat două guverne cu moţiuni de cenzură. Vrea USR-PLUS să repete, în parlament, experimentul lui Dragnea alături de foştii locotenenţi ai acestuia? Aşa înţelege USR-PLUS dezvoltarea, modernizarea şi reformele? Cred că mai sunt lideri şi politicieni cu raţiune în USR-PLUS care să oprească deriva partenerilor noştri pe un drum al aventurii politice păguboase pentru ţară”, a scris pe pagina sa de Facebook Robert Sighiartău, secretarul general al PNL. 

Liderul liberal susţine că premierul ar trebui să treacă prin Guvern cât mai repede Programul de Investiţii „Anghel Saligny”. „Românii se aşteaptă la seriozitate şi la măsuri concrete care să le aducă o infrastructură mai bună, dezvoltare şi un nivel de trai mai ridicat. Este exact ce au făcut mulţi primari liberali în comunităţile pe care le conduc. Şi exact ce trebuie să facă acest guvern. De aceea premierul Cîţu are tot sprijinul nostru şi trebuie să continue, cu curaj şi determinare, îndeplinirea angajamentelor privind dezvoltarea întregii Românii. #pentruRomania”, mai susţine  Robert Sighiartău

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite