UPDATE VIDEO Aterizare forţată pe aerodromul din Tuzla. Una dintre victime a murit

0
0

Salvatorii au intervenit în cazul unui incident aviatic produs pe aerodromul din Tuzla, judeţul Constanţa. o persoană şi-a pierdut viaţa.

UPDATE ora 17.15 Avionul care a aterizat forţat este un Diamond DA42, fiind un avion uşor cu două motoare, construit în mare măsură din material compozit de carbon. Are o capacitate de 3 locuri şi poate zbura cu o viteză de croazieră de aproximativ 250 km/h. Autonomia de zbor este de peste 2.000 km.

UPDATE ora 17.08 Conform medicilor, instructorul suferă de traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal şi fracturi membre. Bărbatul are 54 de ani.

UPDATE ora 16.55 Una dintre victime a fost declarată decedată. Fiind vorba despre un avion şcoală, se pare că persoana decedată era chiar elevul în vârstă de 50 de ani.

Instructorul, de 54 de ani, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa.

UPDATE  ora 16.40 Elicopterul SMURD a preluat una dintre victime în stare de conştienţă. Aceasta va fi transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, iar cea de-a doua victimă este în continuare în stop şi se efectuează protocol de resuscitare.

Ştirea iniţială:

Salvatorii ISU Dobrogea au anunţat că o aeronavă DA 42 a aterizat forţat în zona localităţii Tuzla, judeţul Constanţa.

Conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, la Tuzla ar fi două 2 victime. Una dintre ele ar fi în stop cardio-respirator.

„În jurul orei 16.00, în zona aerodromului Tuzla o aeronavă de mici dimensiuni a aterizat forţat.

Din primele informaţii, în aparatul de zbor se aflau două persoane, ambele încarcerate.

Au fost alertate la fata locului o autospecială de stingere, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD”, transmite ISU Dobrogea.

În  avion se aflau 2 persoane, una dintre ele este încarcerată şi inconştientă, iar cealată a fost extrasă şi este conştientă şi cooperantă.Pe aceeaşi temă:

Imagine indisponibilă

Aeroportul care le-a întrecut pe cele din Timişoara, Cluj, Iaşi şi Sibiu. Aici s-a deschis prima şcoală privată de aviaţie

Spectacol grandios în aer şi la sol pe aeroportul din Tuzla. La show-ul aviatic au asistat peste 17.000 de oameni

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite