UPDATE Incendiu puternic în Mamaia. Trei terase din centrul staţiunii, făcute scrum. Proprietarul a suferit un atac de panică VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu la terasa Motor din Mamaia Sursa Facebook Klauss Claudiu / Terasa Motor
Incendiu la terasa Motor din Mamaia Sursa Facebook Klauss Claudiu / Terasa Motor

Un incendiu puternic a izbucnit în staţiunea Mamaia, în centrul acesteia. Vâlvătaia a distrus o terasă, s-a extins la o a doua şi ameninţă să cuprindă şi a treia terasă din apropiere.

UPDATE IntervenţiA ISU s-a încheiat în jurul orei 20. Bilanţul transmis de pompieri este următorul: au ars, pe o suprafaţă de circa 500 mp - terasa Motor (în proporţie de circa 90 %), casa AZA (în proporţie de circa 80 %), casa Andreea (în proporţie de circa 80 %).

Echipajul SAJ a acordat îngrijiri medicale la faţa locului proprietarului teraselor, un bărbat de 71 de ani, care a suferit un atac de panică, iar o persoană, care s-a înţepat într-un cui, a fost transportată de SMURD la spital, fiind conştientă, cooperantă.

Focul a izbucnit vineri, 3 septembrie, la ora 15.45, la terasa Motor din Mamaia, apoi s-a extins la cea vecină şi se manifestă pe o suprafaţă de 400 metru pătraţi. Cinci maşini de stingere a incendiului, cu o autoscară şi o ambulanţă SMURD intervin la faţa locului. 

Pompierii de la ISU Constanţa se luptă pentru a limita întinderea focului. 

Pe aceeaşi temă: 

Incendiu de vegetaţie uscată la Poligonul Capu Midia, în urma tragerilor antiaeriene. Nu s-au înregistrat victime şi nici pagube materiale 

Pandemia a ajutat turismul românesc de pe litoral. Cazarea all-inclusive, la mare căutare

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite