UPDATE Doi oameni înecaţi la Constanţa. Un bărbat a murit în lacul Tăbăcărie, o femeie era prinsă între stabilopozii de la Trei Papuci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lacul Tăbăcărie Foto S. Ionescu
Lacul Tăbăcărie Foto S. Ionescu

O persoană înecată a fost zărită în lacul Tăbăcărie din Constanţa, în zona Lake View-Pescărie. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru aducerea ei la mal. O altă persoană a fost găsită înecată între stabilopozii plajei Trei Papuci.

Anunţul a fost făcut la ora 17.40, în ziua de joi, 23 aprilie. 

„La persoana din lacul Tăbăcărie au intervenit 5 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulantţă SMURD B şi o ambulanţă de Terapie Intensivaă mobila SMURD C. 

Ajunşi la fata locului, colegii au extras persoana, un bărbat de aproximativ 75 ani, din păcate decedat“, a transmis ISU Constanţa. 

O a doua persoană a fost găsită înecată pe plaja Trei Papuci din Constanţa, prinsă între stabilopozi, în jurul orei 20.10. Şi aceasta este scoasă la mal cu ajutorul pompierilor.

„La Plaja Trei Papuci au intervenit 5 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Detaşamentului Fripis. Cu accesoriile din dotare au extras persoana (femeie) decedată.

În ambele cazuri, cercetările vor fi preluate de organele abilitate în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au produs“, a precizat ISU Constanţa. 

Pe aceeaşi temă: 

Un musulman care a sărit în apă să salveze un copil şi pe bunicul lui din maşină, premiat de Arhiepiscopia Tomisului

Lacul Tăbăcărie, sufocat de deşeuri, va fi igienizat. Administratorul luciului de apă caută soluţii pentru reabilitarea cheului

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite