UPDATE Bărbat înecat în mare, în staţiunea Saturn. A intrat în apă deşi este steagul roşu arborat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost scoas din valuri, iar după zeci de minute de resuscitare, medicii au declarat decesul. În staţiunea Saturn este arborat steagul roşu.

UPDATE ora 9.50 Bărbatul de 54 de ani a fost declarat decedat. Turistul este din judeţul Buzău. A intrat în apă în jurul orei 8.00, de pe plaja Perla Venusului şi la scos la 8:30 în zona Terasa Galbenă Saturn.

În dimineaţa zilei de miercuri, 24 iulie, un bărbat de 54 de ani a fost scos din valuri înecat. Salvamarii au arboratîncă de dimineaţă steagul roşu, semn că scăldatul este interzis.

Totul s-a întâmplat în staţiunea Saturn, pe plaja unde este amenajat şi cortul de prim-ajutor al celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

„Persoanei i se aplică protocolul de resuscitare. Intervin paramedicii de la punctul de prim-ajutor Saturn, echipajul medical SMURD Saturn şi, în sprijin, un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD”, transmit reprezentanţii ISU Dobrogea.

Salvatorii spun că în Saturn au avut cele mai multe intervenţii în acest sezon. „În prima lună de la operaţionalizarea punctelor de prim-ajutor ale pompierilor, au fost desfăşurate misiuni, în urma cărora peste 350 de persoane, aflate în dificultate, au fost asistate medical.  Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în staţiunea Saturn, unde au fost asistate medical 103 de persoane, urmate de Eforie – 63 persoane, Costineşti – 61 persoane , Vama Veche– 61 persoane, Mamaia – 41 persoane, Năvodari – 19 persoane şi Corbu - 6 cazuri”, transmite ISU Dobrogea.

Pe aceeaşi temă:

Misiuni de salvare pe litoralul românesc. Care sunt cele mai periculoase plaje

UPDATE Bărbat înecat în apele lacului Techirghiol. Medicii l-au declarat mort

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite