UPDATE Băiat de 16 ani, mort într-un accident rutier. Maşina pe care o conducea a intrat într-un stâlp şi s-a rupt în două

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina în care se aflau doi tineri a intrat într-un stâlp, rupându-se în două bucăţi. Martorii au sunat de urgenţă la serviciul 112. La volan se afla un minor de 16 ani.

UPDATE ora 9.00 Conform unui comunicat transmis de IPJ Constanţa „la data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 07.00, un minor, de 16 ani, din Mangalia, a condus un autoturism pe aleea de acces către o fermă din apropierea municipiului Mangalia unde, ar fi pierdut controlul volanului, colizionând cu un stâlp de pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală a pasagerului din dreapta.

În cauză, a fost întocmit dosar penal.”

Maşina a intrat într-un stâlp în zona IAS Mangalia, în dimineaţa zilei de marţi, 31 octombrie. Impactul a fost atât de violent încât autoturismul s-a rupt în două bucăţi.

Un tânăr de 16 ani a fost declarat decedat, pentru celălalt tânăr din maşină intervenind descarcerarea.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, la locul accidentului au ajuns o autospecială de pompieri cu modul de descarcerare de la Staţia Mangalia, un echipaj SMURD şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.



 

image

Pe aceeaşi temă:

Accident rutier soldat cu doi morţi şi trei răniţi. Maşina s-a răsturnat

UPDATE VIDEO Incendiu la un dragor maritim în Portul Constanţa



 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite