UPDATE Accident cu cinci persoane rănite pe Autostrada A4 provocat de un jandarm

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasagerii din Logan au fost proiectaţi în afara maşinii. FOTO rtv.net
Pasagerii din Logan au fost proiectaţi în afara maşinii. FOTO rtv.net

Trei persoane au fost rănite grav, iar alte două au suferit răni mai uşoare în urma unui accident rutier care a avut loc pe bucata de autostradă dintre Constanţa şi oraşul Ovidiu.

Accidentul a avut loc la ora 18:15. Patru ambulanţe şi două maşini de intervenţie ale SMURD Constanţa au plecat spre locul indicat de martori.

În impact au fost implicate două autoturisme - un Audi şi o Dacie. Martorii povestesc că accidentul a avut loc din cauza unei manevre greşite efectuate de şoferul Daciei. Acesta a depăşit mai multe maşini pe sensul de mers către oraşul Ovidiu şi apoi a întors pe Autostradă, printre nişte balize de plastic. 

Maşina a reuşit să intre pe sensul opus, moment în care a fost surprinsă de un Audi care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât toţi cei aflaţi în Logan au fost proiectaţi în afara maşinii. 

Conducătorul autoturismului Audi a declarat că nu a putut să evite accidentul pentru că pe banda din dreapta sa circula o cirsternă, aşa că a intrat în plin în Dacie. 

Şoferul Loganului a ajuns pe marginea străzii, copilul acestuia a fost proiectat între cele două sensuri de mers, iar soţia bărbatului a ajuns pe sensul opus. 

Totţi trei au fost preluaţi de ambulanţe şi maşinile SMURD. Alte două persoane din Audi au fost duse la Spitalul de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. 

În momentul de faţă starea tuturor răniţilor, cu excepţia copilului aflat în Dacie, este stabilă.

UPDATE Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa au confirmat că şoferul vinovat este colegul lor, plutonierul Ismail Cetin, care se deplasa cu autoturismul proprietate personală.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite