Un poștaș se laudă că a „dansat” 230 de kilometri, în cinci zile de petrecere, la festivalul din Mamaia

0
Publicat:

15.000 de tineri au petrecut zi și noapte la festivalul de muzică electronică „Sunwaves”, organizat în perioada 27 aprilie-2 mai 2023, în Mamaia Nord. Unii dintre ei se laudă acum cu performanțe demne de topuri. 

Petrecareții au dansat până la epuizare Sursa foto Adevarul
Petrecareții au dansat până la epuizare Sursa foto Adevarul

Petrecăreții și-au făcut un grup de festival pe Facebook, unde țin legătura cu prietenii făcuți la malul mării, în timpul distracției, și schimbă impresii. Cea mai nouă provocare de pe grup este ca fiecare să arate ce au indicat aplicațiile de sănătate, din telefoanele și ceasurile smart, cu privire la efortul pe care l-au făcut dansând până la epuizare pe ritmuri de muzică electronică, în stațiunea Mamaia.

Performanța absolută acestei ediții de festival o deține un român, de profesie poștaș. 

V.C a postat ca dovadă o captură de ecran, care atestă că, în total pe cinci zile de festival, a dansat 236 de kilometri.

El le-a explicat petrecărețiilor și cum a reușit să realizeze o asemenea distanță, comparabilă cu cea dintre Constanța și București. 

„Sunt veteran la Sunwaves și de profesie sunt poștaș. Parcurg, pe jos, 30 de kilometri pe zi. Așa că, la actuala ediție, practic nu am făcut cine știe ce, am avut distanțe mai mari parcurse la alte ediții” scrie tânărul.

Ocupantul locului doi, al acestui top neoficial, este tot un român. 

„Pe 1 mai am alergat pentru prima oară maratonul: 160 kilometri am realizat în total la Sunwaves. Nu e rău deloc” scrie V.G.D. pe Facebook, postând și o captură de ecran, care îi atestă efortul.

Cei mai mulți îl laudă, ații și-au postat de asemenea fotografii cu propriile realizări. 

„Eu cred că telefonul calculează și pasul pe loc” scrie un petrecăreț.

„Luni a fost cea mai tare zi, pentru mine, am strâns 39 de kilometri” este reacția unui alt tânăr.

„Poliția pașilor spune că nu-s destui, la următoarea ediție trebuie să te străduiești mai mult... Așa mi-au zis” scrie o tânără.

Din păcate, la această ediție și forțele de ordine au înregistrat o premieră, cât se poate de nedorită. Aproape 150 de tineri au fost prinși cu droguri la festival si șase rețele de traficanți au fost destructurate. Aceștia voiau sa vândă la festival kilograme de stupefiante. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite