Trenuri anulate pe litoral din cauza unor lucrări efectuate la Halta Neptun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de patru zile, două trenuri care fac legătura între Constanța și mangalia au fost anulate. CFR SA efectuează lucrări în Halta Neptun.

Halta Neptun FOTO: CFR SA
Halta Neptun FOTO: CFR SA

„În vederea executării lucrărilor de demontare de panouri și montare a macazelor la schimbatoarele de cale numărul 2 si 3 Halta de mișcare Neptun a fost aprobată închiderea circulatiei vehiculelor feroviare pe linia II Halta de mișcare Neptun + Liniile curente Costinesti - Neptun + Neptun – Mangalia, în perioada 6 – 9 iunie, zilnic, între orele 08:30  – 12:00”, anunță CFR SA.

În acest interval de timp circulația trenurilor între stațiile Costinești – Neptun - Mangalia va fi întreruptă, fiind afectate trenurile de călători 8384 și 8385 care se anulează pe distanța Constanța - Mangalia (în zilele de 6, 7, 8 și 9 iunie 2023).

Lucrările se execută de către personalul Sucursalei Regionala C.F. Constanța cu utilaje proprii.

„Prin executarea lucrărilor se asigură în Halta de mișcare Neptun posibilitatea realizării de încrucișări de trenuri, respectiv de avansare (trecere înainte) a trenurilor de rang superior, pe perioada sezonului estival 2023”, adaugă CFR SA într-un comunicat de presă.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite