Directorul CFR Călători, după ce 30 de copii au stat blocaţi 8 ore în tren: De ce mă întrebaţi pe mine? Vor primi apă când ajung la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Vizante este directorul CFR Călători din 20 aprilie 2021 Foto via clubferoviar.ro
Ovidiu Vizante este directorul CFR Călători din 20 aprilie 2021 Foto via clubferoviar.ro

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a declarat, joi dimineaţa, la Antena 3, că directorii CFR au încercat să găsească miercuri noaptea o soluţie pentru trenul blocat în câmp şi a reacţionat iritat când a fost întrebat de ce nu s-a găsit o soluţie pentru cei 30 de copii care au stat 8 ore în tren.

Directorul CFR Călători a fost întrebat de ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la un tren în care erau blocaţi şi 30 de copii. 

„Şi de ce mă întrebaţi pe mine? Noi am pus la dispoziţia CFR-ului (CFR SA, compania care se ocupa de infrastructurp=ă, n.r.) această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informaţii am eu. Încercaţi să vorbiţi cu responsabilii, cei care conduc circulaţia. (...) Încercaţi dumneavoastră să găsiţi la ora aceea soluţii! Încercaţi să găsiţi transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câţi sunt într-un tren. (...) Eu sunt în funcţie, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniţi dumneavoastră să îmi spuneţi ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?” a declarat Ovidiu Vizante la Antena 3.

Întrebat dacă au primit călătorii măcar apă cât au stat în câmp, directorul CFR Călători a răspuns: „Vor primi când ajung la Bucureşti”.

În cele din urmă, trenul blocat în câmp cu zeci de copii a ajuns în Gara de Nord, cu o întârziere de zece ore.

Drulă, despre trenul plin de copii blocat la întoarcerea de pe Litoral: putea fi şi fiul meu acolo

Ministrul Transporturilor a mărturisit că şi fiul său în vârstă de patru ani se afla săptămâna trecută într-un tren care se îndrepta spre Constanţa.

”Pasagerii care au plătit bilet se află într-o situaţie foarte neplăcută (n.red. – ministrul face referire la trenul plin cu copii care a staţionat aproape nouă ore în apropiere de Bucureşti, la Fundulea). Copilul meu de patru ani s-a aflat săptămâna trecută într-un tren spre Constanţa. Putea să i se întâmple lui (n.red. – să întârzie ore întregi, din cauza faptului că trenul în care se afla a stat blocat în câmp). Nu era un tren ministerial, era un tren obişnuit. Le cer scuze oamenilor care se află în situaţia asta”, a spus Cătălin Drulă.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite