Trafic feroviar oprit între Constanţa şi Mangalia după ce un tren a lovit un autoturism: o persoană încarcerată, alta inconştientă lângă maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ARHIVA
Foto ARHIVA

Traficul feroviar este oprit dumincă, între Constanţa şi Mangalia după ce un tren a lovit un autoturim la o trecere la nivel cu calea ferată, un autoturism. O persoană este încarcerată, iar o alta a fost găsită inconştientă lângă vehicul.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe magistrala 800, în apropierea localităţii 23 August, judeţul Constanţa, un tren care circulă pe relaţia Constanţa-Mangalia a acroşat, la o trecere la nivel cu calea ferată, un autoturism.

Potrivit primelor informaţii, o persoană este încarcerată în autoturism, iar o altă persoană se află inconştientă lângă vehicul. Echipajul medical acţionează la faţa locului, iar traficul feroviar este oprit pentru intervenţia echipajelor specializate.

Se estimează reluarea normală a traficul feroviar în 60 - 90 de minute.

Conform IPJ Constanţa, poliţiştii de la transporturi au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată, situată în localitatea 23 August, un tren a acroşat un autoturism. 

Din primele cercetări reiese că trenul care se deplasa pe ruta Constanţa - Mangalia, a acroşat un autoturism, iar în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a 2 persoane, acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Conducătorul auto are 41 de ani, iar pasagera 24 de ani.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite