Tânărul din apartamentul căruia s-au făcut proiecţii în Piaţa Victoriei, chemat la Poliţia Locală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul din al cărui apartament au fost proiectate lasere pe clădirea BRD din Piaţa Victoriei, a fost chemat la Poliţia Locală Bucureşti să dea explicaţii.

Poliţia Locală din cadrul Primăriei Sectorului 1 vrea să facă lumină în cazul proiecţiilor de lasere făcute pe clădirea BRD în timpul protestelor din Piaţa Victoriei din Bucureşti.

„Batman is here! Demisia!“, a fost mesajul a cărui provenienţă poliţiştii edilitari încearcă s-o lămurească.

Oamenii legii au identificat apartamentul din care erau proiectate aceste lumini şi l-au invitat pentru explicaţii la sediul instituţiei în data de 9 februarie.

Laurenţiu Ion s-a trezit în uşă cu citaţia prin care era invitat de un agent la sediul instituţiei.

Tânărul este anunţat că dacă refuză justificat să se prezinte este pasibil de amendă între 100 şi 500 lei. „Aveţi idee ce trebuie să fac?“, şi-a întrebat acesta prietenii de pe Facebook.

Banca franceză a ţinut să declare public că nu are nimic de-a face cu citaţia primită de Laurenţiu Ion. „Laurentiu Ion, noi nu avem nicio legatura cu citatia primita de tine. Daca ai nevoie de orice alte informatii care te-ar putea ajuta, te rugam sa ne scrii in privat“, au anunţat bancherii de la BRD Societe Generale. 

Laurenţiu Ion consultă deja avocaţi pentru a se prezenta joi, 9 februarie, la Poliţia Locală a Sectorului 1 Bucureşti, iar internauţii, cunoscuţi sau necunoscuţi, caută soluţii pentru sprijinirea lui. 

image

Sursa foto Facebook Laurenţiu Ion

image

Pe aceeaşi temă: 

România nu cedează - ziua a 7-a. „Nu ne păcăliţi, rămânem uniţi“. Peste 15.000 de oameni la Guvern, 25.000 au protestat în restul ţării

VIDEO A opta zi de proteste. Românii vor să vadă negru pe alb că Ordonanţa 13 nu îşi produce efectele

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite