USR: Suntem în democraţia fricii. Guvernul mai e susţinut de aproximativ 160 de voturi împotrivă şi vreo 200 de abţineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Exit poll USR - Nicuşor Dan / FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, a criticat faptul că parlamentarii PSD nu au votat la moţiunea de cenzură, apreciind că ”suntem în democraţia fricii”, iar Guvernul va continua să guverneze fiind susţinut de aproximativ 160 de voturi împotrivă şi vreo 200 de abţineri.

”Se pare, după această moţiune de cenzură, (...) că suntem în democraţia fricii. Domnul Dragnea a ordonat membrilor PSD să nu participe la vot, manifestare la care s-a solidarizat şi ALDE, astfel încât vom avea probabil, la finalul acestui proces de vot, un Guvern care va continua să guverneze fiind susţinut de aproximativ 160 de voturi împotrivă şi vreo 200 de abţineri. Aceasta este susţinerea pe care Guvernul actual al României o are din Parlament în momentul de faţă”, a declarat Dan Barna la finalul votului privind moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Barna a mai spus că, prin faptul că social-democraţii nu au fost lăsaţi să voteze, PSD nu a îndrăznit să-şi asume Guvernul.

”PSD practic ratează în mod neechivoc şansa să soluţioneze criza prin care singur, prin Guvernul Grindeanu, a târât România, continuă să lase o situaţie incertă, continuă să pretindă că nimic nu s-a întâmplat şi a fost doar o greşeală, o tulburare la ceas de seară, ceea ce pentru credibilitatea şi pentru forţa pe care le au Guvernul în acest moment este foarte grav.(...) PSD nu a îndrăznit, şi acesta e un mesaj de frică venit dinspre domnul Dragnea, să-şi asume acest Guvern”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al USR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite