Supravieţuitor în maşina morţii condusă de şoferul-copil. Cine este martorul-cheie al tragediei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul în care singurul supravieţuitor a ieşit din maşină - captură
Momentul în care singurul supravieţuitor a ieşit din maşină - captură

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, au murit în tragedia de la Cobadin, judeţul Constanţa. Şoferul maşinii, un adolescent de 16 ani, a murit în urmă cu trei zile. Cu toate acestea, Poliţia are un martor-cheie.

Ana şi Daniela, în vârstă de 13, respectiv 16 ani, au murit pe loc, în urma accidentului rutier produs vineri, 5 august, în localitatea Cobadin, judeţul Constanţa. După două zile, a murit şi adolescentul de 17 ani care se afla în dreapta şoferului. 

Marţi, 9 august, a decedat şi Darius, copilul-şofer de 16 ani care i-a condus la moarte pe prietenii săi. 

Imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă arată că, imediat după impact, din maşina respectivă iese o persoană şi se îndepărtează. 

IPJ Constanţa a transmis, după ce aceste imagini au fost făcute publice, că a existat şi un al cincilea ocupant al autoturismului, tot un adolescent. Acesta a scăpat ca prin minune.

„Referitor la accidentul mortal produs la data de 5 august, pe DN 3, în localitatea Cobadin, revenim şi vă comunicăm următoarele: Cel de-al cincilea ocupant al autoturismului în care se aflau minorii a fost identificat încă din noaptea producerii accidentului, acesta fiind conştient şi cooperant, nefiind necesară intervenţia cadrelor medicale. Este vorba despre un tânăr, de 17 ani, care are calitate de martor în dosarul penal întocmit, acesta fiind pasager în autoturism”, spun poliţiştii.

Tânărul se pare că a scăpat deoarece era singurul care purta centura de siguranţă. 

Aflat la volanul maşinii, un Volkswagen Golf, în jurul orei 01.40, Darius, a accelerat puternic, iar în dreptul unei benzinării din Cobadin a scăpat de sub control autoturismul. O cameră de supraveghere montată în zonă a surprins momentul în care maşina condusă de Darius se izbeşte violent de un alt autovehicul, un BMW, apoi ricoşează în altă maşină. Golful în care se aflau tinerii a fost distrus complet în urma impactului devastator. Două fete au murit pe loc, iar şoferul şi ocupantul locului din dreapta au murit în zilele următoare la spital. 

Cu câteva ore înainte de tragedie, Darius a postat pe Instagram un clip video în care le arăta prietenilor o sticlă de vin şi două pahare pline, la volanul maşinii cu care urma să producă o tragedie.

Vă recomandăm şi: 

A murit şoferul-copil care a provocat cumplitul accident de la Cobadin. Alţi trei adolescenţi au decedat

Tânărul de 16 ani care a ucis două fete la Constanţa s-a lăudat că bea la volan. Ce a publicat pe reţele de socializare înaintea tragediei din Cobadin | VIDEO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite