Tânărul de 16 ani care a ucis două fete la Constanţa s-a lăudat că bea la volan. Ce a publicat pe reţele de socializare înaintea tragediei din Cobadin | VIDEO

0
0
Captură video
Captură video

Tânărul în vârstă de 16 ani care le-a omorât pe cele două fete în accidentul din Cobadin, judeţul Constanţa, pe 5 august, s-a lăudat pe Instagram că bea vin la volan, cu doar câteva ore înainte de tragedie.

Cu câteva ore înainte de tragedie, Darius a postat pe Instagram un clip video în care le arăta prietenilor o sticlă de vin şi două pahare pline, la volanul maşinii cu care urma să producă o tragedie.

Aflat la volanul maşinii, un Volkswagen Golf, în jurul orei 01.40, tânărul, pe numele lui Darius, a accelerat puternic, iar în dreptul unei benzinării din Cobadin a scăpat de sub control autoturismul. O cameră de supraveghere montată în zonă a surprins momentul în care maşina condusă de Darius se izbeşte violent de un alt autovehicul, un BMW, apoi ricoşează în altă maşină. Golful în care se aflau cei patru tineri a fost distrus complet în urma impactului devastator.

Cele două fete, Ana şi Daniela, în vârstă de 13, respectiv 16 ani, au murit pe loc, în timp ce şoferul de 16 ani şi prietenul său, în vârstă de 17 ani, au ajuns în stare gravă la spital, fiind intubaţi.

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite