Tânărul de 16 ani care a ucis două fete la Constanţa s-a lăudat că bea la volan. Ce a publicat pe reţele de socializare înaintea tragediei din Cobadin | VIDEO

0
0
accident
Captur─â video

Tânărul în vârstă de 16 ani care le-a omorât pe cele două fete în accidentul din Cobadin, judeţul Constanţa, pe 5 august, s-a lăudat pe Instagram că bea vin la volan, cu doar câteva ore înainte de tragedie.

Cu c├óteva ore ├«nainte de tragedie, Darius a postat pe Instagram un clip video ├«n care le ar─âta prietenilor o sticl─â de vin ┼či dou─â pahare pline, la volanul ma┼činii cu care urma s─â produc─â o tragedie.

Aflat la volanul ma┼činii, un Volkswagen Golf, ├«n jurul orei 01.40, t├ón─ârul, pe numele lui Darius, a accelerat puternic, iar ├«n dreptul unei benzin─ârii din Cobadin a sc─âpat de sub control autoturismul. O camer─â de supraveghere montat─â ├«n zon─â a surprins momentul ├«n care ma┼čina condus─â de Darius se izbe┼čte violent de un alt autovehicul, un BMW, apoi rico┼čeaz─â ├«n alt─â ma┼čin─â. Golful ├«n care se aflau cei patru tineri a fost distrus complet ├«n urma impactului devastator.

Cele dou─â fete, Ana ┼či Daniela, ├«n v├órst─â de 13, respectiv 16 ani, au murit pe loc, ├«n timp ce ┼čoferul de 16 ani ┼či prietenul s─âu, ├«n v├órst─â de 17 ani, au ajuns ├«n stare grav─â la spital, fiind intuba┼úi.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite