Nuntă transformată în coşmar. Cum a fost demascată o mireasă infidelă chiar de viitorul mire

0
0
O nuntă din China s-a transformat în coşmar pentru un cuplu FOTO pixabay.com
O nuntă din China s-a transformat în coşmar pentru un cuplu FOTO pixabay.com

De la extaz la agonie a trecut o mireasă din China după ce a fost umilită în ultimul hal chiar în ziua nunţii. Răzbunarea a fost pusă la cale chiar de alesul inimii sale, care nu a suportat faptul că a fost înşelat.

Nunta s-a transformat într-un adevărat coşmar, după ce mirele şi-a demascat mireasa infidelă chiar în faţa invitaţilor de la nuntă, anunţă Daily Star.

Cuplul era pe scenă şi urma să susţină un discurs în faţa rudelor şi a prietenilor, în momentul în care DJ-ul i-a invitat pe nuntaţi să urmărească un clip. Toţi s-au gândit că este vorba 

despre amintirile din copilărie ale celor doi.

În timp ce toţi se uitau la ecranul din spatele cuplului de pe scenă, invitaţii au fost şocaţi când au văzut mireasa sărutând un alt bărbat într-un dormitor. Imediat, mirele s-a întors către mireasă şi i-a spus: „Crezi că nu ştiam despre asta?”.

Conform clipului prezentat, mireasa avusese o aventură cu soţul cumnatei sale.

Evenimentul nu a rămas însă fără ecou. Videoclipul a dat naştere unei dezbateri uriaşe în China. În timp ce l-au lăudat pe mire că a pregătit „cea mai bună răzbunare”, alţii au fost de părere că în acest fel, bărbatul şi-a făcut mai mult rău, pentru că s-a pus într-o postură neplăcută în faţa cunoscuţilor.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 Viteza şi direcţia vântului pot face diferenţa în cazul unui accident nuclear în Ucraina

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelenski, supărat pe oficialii săi: „Este iresponsabil să divulgi informaţii despre planurile noastre pentru titluri zgomotoase“

Societate


Ultimele știri
Cele mai citite