Stelian Ion, despre scorul USR PLUS la Constanţa: „Era suficient de bun dacă am fi câştigat Primăria“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stelian Ion candidat USR PLUS la Primăria Constanţa Sursa Stelian Ion pentru Constanţa

Stelian Ion, candidatul care s-a clasat pe locul 2 în cursa pentru Primăria Constanţa, a declarat că USR PLUS a obţinut un rezultat nu suficient de bun la alegerile locale.

USR PLUS nu a repetat rezultatul excelent de la Europarlamentarele din mai 2019, când a ieşit pe locul întâi pe judeţul Constanţa şi în reşedinţa de judeţ. Nu a obţinut nicio primărie, ci consilieri locali şi judeţeni, iar marele regret este pierderea Primăriei Constanţa. 

„Era o miză colosală pentru noi şi spun mai ales pentru constănţeni, niciodată nu a fost o miză personală pentru mine“, a declarat Stelian Ion, care a precizat că şi-ar fi dorit să fi decurs altfel campania electorală. Principalul câştig este însă faptul că PSD a pierdut supremaţia.   

„Constănţenii au decis să trimită PSD în culise pentru următorii 20 de ani. De acum încolo, lăsăm campania electorală în urmă şi începem să construim împreună privind spre viitor.

Echipa USR PLUS va merge în Consiliul Local Constanţa pentru a rezolva problemele oraşului. Pentru acest lucru am primit votul constănţenilor.

Oamenii aşteptă rezultate. De aceea, politica noastră va fi una bazată pe proiecte şi pe transparenţă totală în tot ceea ce întreprindem.

Vom menţine un dialog permanent cu constănţenii, cu mass-media, cu societatea civilă şi cu mediul politic. Totul în interesul general al constănţenilor.“, a transmis candidatul Stelian Ion, deputat USR de Constanţa. 

Consiliul Local al municipiului Constanţa este compus din 27 de consilieri. În componenţa acestuia vor intra doar trei formaţiuni politice: PNL - 11 consilieri, alianţa USR PLUS - 9 consilieri şi PSD - 7 consilieri. Niciunul nu are majoritatea.

Pentru a avea o majoritate în CL, preşedintele judeţean al PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, a anunţat că vor fi demarate negocieri cu reprezentanţii USR PLUS. În acelaşi timp, PNL exclude orice fel de înţelegere cu PSD.


Consilieri locali PNL

1. Ionuţ Rusu
2. Adriana Câmpeanu
3. Adriana Arghirescu
4. Costin Avătavului
5. Mihaela Andrei
6. Cristian Omocea
7. Alexandru Nazaru
8. Stere Hira
9. Teodor Popa
10. Tatu Daniel
11. Ateş Casimceali 

Consilieri USR PLUS

1. Dumitru Caragheorghe 
2. Romeo Stavăr-Vergea 
3. Florin-Daniel Cocârgeanu 
4. Mirela Garip 
5. Mihai Ochiuleţ 
6. Iulian Călin 
7. Florin-Cătălin Iacob 
8. Cristiana Popescu 
9. Aura-Cerasela Badea Consilieri locali PSD

1. Costin – Ioan Răsăuţeanu
2. Irinela Nicolae
3. Perodin Dede
4. Gabriel – Valentin Pîrvulescu
5. Liviu Merdinian
6. Ioana – Claudia Dobre
7. Cristian Tincu

Pe aceeaşi temă: 

Vergil Chiţac, noul primar al Constanţei, a prezentat planul de acţiuni imediate pe care le va lua: „Chem Curtea de Conturi“ 

Ce fac contracandidaţii lui Vergil Chiţac la Primăria Constanţa. Stelian Ion merge prin cartier, Decebal Făgădău tace VIDEO

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite