Şofer drogat şi fără permis, oprit în trafic cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajul de poliţie care a oprit şoferul foto: IPJ Constanţa
Echipajul de poliţie care a oprit şoferul foto: IPJ Constanţa

Echipajul de poliţie a plecat în urmărirea maşinii care nu a respectat semnalele de oprire. Patru focuri de armă au fost trase pentru a-l determina pe şofer să oprească.

Incidentul s-a petrecut duminică, 15 mai, în cartierul Palazu Mare din municipiul Constanţa. 

În jurul orei 17.30, în timp ce se aflau în patrulare în această zonă, poliţiştii George, Ştefan şi Andreea, din cadrul Secţiei 2, au observat un bărbat, care conducea haotic pe strada Dumbrăveni. Au efectuat semnal de oprire, însă bărbatul şi-a continuat deplasarea, accelerând viteza, pentru a-şi pierde urma.

Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea autoturismului pe mai multe străzi din cartier, şoferul fiind somat în repetate rânduri. 

„Întrucât acesta nu a oprit, unul dintre poliţişti, George, a executat patru focuri cu armamentul din dotare, dintre care unul de avertisment, în plan vertical, şi trei în direcţa pneurilor autoturismului, moment în care şoferul a oprit maşina, iar împreună cu pasagerul dreapta faţă au încercat să abandoneze vehiculul şi să fugă. Cei doi au fost imobilizaţi şi încătuşaţi de către poliţişti, fiind conduşi la sediul Secţiei 2, pentru audieri”, transmite IPJ Constanţa. 

Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul (29 de ani) aflat la volan nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi se afla sub influenţa substanţelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv pentru opiu şi cocaină. 

„În urma administrării probatoriului în cauză, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. Luni, bărbatul a fost prezentat instanţei, care a admis propunerea de arestare preventivă”, adaugă poliţiştii.

Vă recomandăm şi: 

Bricul Mircea împlineşte 83 de ani de când se află în dotarea Forţelor Navale Române

ÎPS Teodosie, la înmormântarea mamei fraţilor Mazăre: „M-a rugat să-i pun pe copiii ei la rugăciune”

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite