Se întâmplă în Dobrogea. Grecul care vrea să fie primar la Constanţa este susţinut de ruşii-lipoveni

0
0

Anton Traian Antoniadis, liderul Comunităţii Elene Elpis din Constanţa, candidează la Primăria Constanţa pentru a relua lunga tradiţie a primarilor greci pe care i-a avut oraşul încă de la includerea Dobrogei în componenţa României.

Anton-Traian Antoniadis, preşedintele Comunităţii Elene Elpis Constanţa, este candidat al Uniunii Elene din România pentru funcţia de primar al Municipiului Constanţa. 

El a anunţat că primeşte în această cursă electorală sprijinul unei alte comunităţi importante din Dobrogea: cea a ruşilor-lipoveni.

Mai exact, preşedintele comunităţii ruşilor-lipoveni Galuboe More din Constanţa, Nicolae Artion, şi-a exprimat sâmbătă, 5 septembrie, susţinerea pentru candidatura lui Anton Traian Antoniadis.

„S-o spunem pe-aia dreaptă: Dobrogea, în care noi trăim, este unică în Europa, un exemplu pentru armonia multiculturală.

Minorităţile din România, din Dobrogea, din Constanţa, se definesc printr-o sintagmă simplă: o relaţie de suflet! Minorităţile aduc o altă stare de spirit, o stare de bucurie, un alt suflu.

Noi nu facem nimic trişti, facem totul cu zâmbetul pe buze, ne străduim ca în nebunia de astăzi să luminăm, să aducem soare unde este umbră.

Susţinerea de astăzi o consider ca fiind în acelaşi spirit!

Îi mulţumesc domnului preşedinte Nicolae Artion pentru încrederea pe care mi-o acordă şi este poate singurul om căruia, în această campanie electorală, o să îi promit.

Îi promit că nu o să îl dezamăgesc!”, a declarat Anton Traian Antoniadis.

„Pe mine şi pe domnul preşedinte Antoniadis ne leagă, ca să fiu foarte sincer, o adevărată prietenie. Nu sunt un adept al omului politic, al politicii în general, sunt adeptul seriozităţii. Îl susţin cu tărie pe Antoniadis în încercarea sa de a schimba administraţia Municipiului Constanţa.

Ştiu că el va lupta nu doar pentru minorităţi, ci pentru toţi constănţenii. Îmi asum şi îmi declar public susţinerea pentru domnul preşedinte Antoniadis fără nici o rezervă.

Sunt convins că a venit timpul să susţinem pe cineva care merită tot sprijinul.

Vă încurajez pe toţi constănţenii să mergeţi la vot! Şi vă îndemn să votaţi poziţia 5 - ANTONIADIS şi lista de consilieri municipali a Uniunii Elene din România!“, a declarat Nicolae Artion, liderul ruşilor-lipoveni.

Pe aceeaşi temă: 

Românii au prins paşii lui Zorba grecul: dansează chiar şi când viaţa are obstacole 

Grecii din România, despre ţara lor natală, un paradis în derivă: „Am fost la vot şi am rămas şocat de atâta sărăcie“

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri