Reprezentanța RAR Constanța se mută. Noul sediu va fi în afara orașului, la Agigea

0
Publicat:

Reprezentanța Registrului Auto Român (RAR) Constanța va funcționa într-un nou sediu, începând cu data de 19 septembrie 2022. Viitorul amplasament se află în afara municipiului Constanța. 

Actualul sediu RAR Constanța FOTO Călin Gavrilaș
Actualul sediu RAR Constanța FOTO Călin Gavrilaș

Reprezentanța RAR Constanța va funcționa într-un sediu situat în comuna Agigea, începând cu data de 19 septembrie.

„Viitorul amplasament închiriat va dispune de o clădire și un teren care corespund specificului activităților pe care le desfășurăm, prezentând spațiu extins pentru zona de servicii și de staționare a vehiculelor, posibilitatea de decongestionare a traficului în zonele adiacente reprezentanței și acces facil pentru toate categoriile de vehicule”, transmite biroul de presă al Registrului Auto Român.

Noul sediu este localizat în comuna Agigea, cu acces direct din DN 38 Agigea-Negru Vodă (strada Dimitrie Paciurea, nr. 64), iar mutarea a fost necesară, având în vedere proiectul Primăriei Municipiului Constanța pentru amenajarea unui parc pe terenul pe care este amplasată în prezent reprezentanța județeană a Registrului Auto Român.

Locul unde reprezentanța RAR Constanța se va muta SURSA RAR
Locul unde reprezentanța RAR Constanța se va muta SURSA RAR

„Pentru că urmează mutarea și instalarea echipamentelor necesare desfășurării activităților, inclusiv a infrastructurii informatice, preconizăm că data de 8 septembrie va fi ultima zi în care vom oferi servicii în actualul sediu din municipiul Constanța”, se arată în comunicatul de presă.

Astfel, în intervalul 9-16 septembrie, RAR îi roagă pe toți cei care au nevoie de servicii care nu necesită programare (de exemplu: redobândire certificat de înmatriculare) să se adreseze reprezentanțelor din județele învecinate (Tulcea, Călărași, Ialomița).

Registrul Auto Român s-a asigurat că toate programările înregistrate pentru perioada în care va fi suspendată activitatea vor fi onorate în avans.

În acest moment, reprezentanța Registrului Auto Român Constanța funcționează în municipiul Constanța, pe strada Eliberării numărul 46. 

Registrul Auto Român (R.A.R) este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii ca autoritate competentă în domeniul vehiculelor rutiere, siguranţei rutiere, protecţiei mediului înconjurător şi asigurării calităţii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite