Răzbunarea angajatului pedepsit: a aruncat maşina firmei în prăpastie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autocisternă răsturnată FOTO Adevărul
Autocisternă răsturnată FOTO Adevărul

Un bărbat din Dobromir a fost reţinut de poliţişti pentru un gest de răzbunare. Omul a aruncat maşina patronului său în prăpastie, supărat că acesta îi tăiase din salariu.

Bărbatul lucra ca şofer de autocamion la o fermă din Dobromir. Angajatul în vârstă de 56 ani a avariat o maşină de serviciu, iar patronul l-a anunţat că-i va imputa 3.000 lei din salariu.

Supărat pe intenţia acestuia, şoferul a luat o autocisternă a fermei, folosită la colectarea laptelui, şi a dus-o pe merginea unei prăpastii, ameninţându-şi şeful că i-o va arunca în râpă dacă nu se răzgândeşte.

Cum patronul nu a vrut să stea la discuţii cu el, şoferul şi-a pus planul în aplicare. A aruncat autocisterna în prăpastia adâncă de 50 metri.

Şoferul este acum reţinut de poliţişti şi a fost audiat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, fiind cercetat pentru şantaj şi distrugere. Prejudiciul este estimat la 12.000 lei.

Vă mai recomandăm

Mama fetiţei îngropate la Năvodari: „Sunt gravidă, dar nu ştiu în câte luni“

Bulgaria deschide încă două puncte de frontieră cu România. Ambele sunt în judeţul Constanţa

Doi şoferi au provocat accidente rutiere şi au fugit de la locul faptei. Primarul din Dobromir, suspectat de complicitate UPDATE

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite