RATC Constanţa va elibera elevilor abonamente reduse cu 50 % din 23 februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RATC Constanţa va elibera abonamente reduse cu 50% şi gratuite pentru elevi, începând cu data de 23 februarie. Decizia a fost luată de Consiliul Local în sedinţa din această lună.

Astfel, elevii beneficiază de 50% reducere pentru abonamentele pe o linie  - 27,5 lei, pe două linii  - 40 lei, pe toate liniile - 55 lei) după cum solicită.  Elevii orfani, elevii cu cerinţe educaţionale speciale, elevii pentru care s-a stabilit ca măsura de protecţie specială sau elevii aflaţi sub tutelă beneficiază de abonamente gratuite pe o linie, două linii sau toate liniiile după cum solicită.

Elevii se vor prezenta la unul din chioşcurile de abonamente ale RATC Constanta având  carnetul de elev, vizat la zi, carte de identitate sau certificat de naştere. La controlul efectuat în mijloacele de transport, elevii vor prezenta abonamentul şi carnetul de elev vizat la zi, cartea de identitate sau certificatul de naştere.

De asemenea, persoanele cu handicap mediu şi uşor beneficiază de abonamente gratuite pe perioada de valabilitate a certificatelor de încadrare în gradul handicap.

Consiliul Local a decis pe data de 13 februarie subvenţionarea cu 50 % a transportului elevilor şi gratuitate pentru elevii orfani şi pentru persoanele cu handicap uşor şi mediu.

Radu Mazăre a spus atunci că nu i se pare corectă decizia de a acorda abonamente reduse cu 50 % pentru toţi elevii , dar şi-a dat acordul pentru că aceasta a fost dorinţa tuturor şcolarilor.


Mai citiţi şi:

Radu Mazăre a cedat: Primăria va acorda subvenţie de 50 % pentru transportul tuturor elevilor

Radu Mazăre, înfrânt de elevi. O lecţie în 11 paşi dată de juniorii democraţiei
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite