Radu Mazăre renunţă la Portul Constanţa. Primarul crede că guvernanţii vor rezolva problemele constănţenilor

0
0
Radu Mazăre susţine că nu mai doreşte portul Constanţa.
Radu Mazăre susţine că nu mai doreşte portul Constanţa.

Primarul Radu Mazăre a făcut astăzi un anunţ neaşteptat. El a anunţat că renunţă la Portul Constanţa şi că lasă la latitudinea guvenanţilor dacă mai acordă sau nu acţiuni autorităţilor locale.

Radu Mazăre crede şi că dorinţele şi proiectele Constanţei vor fi rezolvate indiferent cine va fi la guvernare.

“Dacă nu se vor rezolva cu PSD-ul sunt convins că cei care vor veni la guvernare vor ţine cont de aceste dorinţe ale constănţenilor şi vor face în aşa fel încât să le rezolve.

Cred că, spre exemplu, dacă Iohannis  va lua puterea el singur cu PNL-ul va avea grijă şi de dorinţele constănţenilor în ceea ce priveşte sala de sport, bazinul de înot, Cazinoul, Portul.

Portul nu mă mai interesează, nu vezi că de un an de zile tot trag. Dacă vor să-l dea, bine, dacă nu, iarăşi bine. Eu am renunţat, ce pot să fac mai mult de atât ?”, a declarat Radu Mazăre. 

Primarul nu ştie ce guvern va avea România începând de anul viitor, spunând că nu este Mafalda, dar îşi doreşte ca indiferent cine va fi la guvernare să aibă grijă de proiectele constănţenilor.

”Sunt convins că un guvern înţelept o să aibă grijă de toate proiectele constănţenilor. Nu ştiu ce guvern va fi, nu sunt Mafalda. Sunt convins că într-o formă sau alta cârmuitorii de la Bucureşti vor avea grijă de proiectele constănţenilor. Ce ar avea domnul Iohannis cu Cazinoul, dacă schimbă puterea, de ce să nu ni-l repare ?”, a explicat primarul Constanţei.

Vă mai recomandăm:

Administraţia Mazăre, acţionar ilegal al Portului Constanţa. Disperarea lui Radu Mazăre: „Am pierdut tot“


Radu Mazăre, iertat de plângerea penală pentru antisemitism. „Timpul ne va arăta dacă regretele dumneavoastră sunt sincere“


VIDEO Lucrările pentru Cazinoul din Constanţa încep în primăvară şi se vor încheia înainte de campania electorală din 2016

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite