FOTO VIDEO Radu Mazăre s-a dus la stilist să-şi schimbe freza a la Hitler. Vă place noua freză a primarului?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Mazăre are de astăzi o nouă tunsoare. Primarul şi-a făcut o programare de urgenţă la stilist după ce a fost reclamat la Parchetul General pentru că purta freza lui Adolf Hitler şi o mustaţă asemănătoare dictatorului.

Radu Mazăre spune că ideea schimbării tunsorii imediat după alegeri a venit de la stilistul său. Inspirată din freza lui "tataie Petre", bunicul lui Radu Mazăre, tunsoarea venea cu o cărare pe partea stângă şi o suviţă căzută pe frunte. 

Mustaţa care era mai neagră sub nas dădea senzaţia de mustaţă a la Hitler şi de aici până la primele acuzaţii de antisemitism a mai fost doar un pas. 

Presa a observat asemănarea dintre Mazăre şi Hitler iar ideea a fost preluată imediat de către Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului - MCA Romania, care a depus o plângere împotriva edilului la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Mazăre a mers vineri din nou la stilistul personal, Gelu Popovici şi i-a cerut o nouă înfăţişare. Jumătate de oră mai târziu, Mazăre defila cu noua tunsoare. Stlistul nu i-a scurtat semnificativ şuviţa, dar a luat-o de pe frunte şi a pus-o pe creştetul capului, iar cărarea a dispărut. Acum Radu Mazăre este tuns mai scurt în părţi şi are o coamă în partea din spate a capului. 

Stilistul crede că noua tunsoare "Radu Mazăre" va prinde imediat la tineri. De altfel, el susţine că în ultima săptămână a avut mai multe cereri din partea unor bărbaţi din Constanţa care doreau o freză ca a primarului. 

Radu Mazăre a declarat că freza lui era una retro, din anii 20-30 şi că nu avea nimic de a face cu Hitler. "O purtau şi britanicii şi nemţii şi Regele Mihai şi Carol I" Mazăre a arătat jurnaliştilor fotografii cu bunicul Petre şi străbunicul său, moş Iordan care a trăit până la 104 ani şi s-a însurat a treia oară la 85 ani, după care a făcut al treilea rând de copii. "Eu semăn cu tataia Petre cap-tăiat şi cu freza asta. Nu-mi mai trebuie nimic. Cum mi se aşează aşa merg. M-am gândit să-mi fac cărare pe mijloc, părul pe spate..." a râs edilul.

Mazăre admite că a discutat atât cu reprezentanţii Comunităţii Evreieşti de la Constanţa şi Bucureşti, dar şi cu asociaţia care i-a făcut reclamaţie la Parchetul General. El le-a trimis punctul lui de vedere în scris şi răspunsul primit a fost "că se mai gândesc" în privinţa retragerii plângerii.

Mazăre a mers la stilist să scape de freza lui Hitler

Vă mai recomandăm:

Radu Mazăre, acuzat că s-a tuns precum Hitler: „Tunsoarea este a anilor `20. Când am auzit că mi-au făcut plângere, parcă mi-a căzut o piatră în cap“

Mazăre şi-a descoperit rude nemţeşti. Mătuşa Hedda şi vărul Mişi, invocaţi la două zile după victoria lui Iohannis

VIDEO Cum şi-a schimbat Radu Mazăre părerea despre Iohannis imediat după alegeri

EXCLUSIV FOTO Hedda, mătuşa lui Radu Mazăre: „O să-l cert pe nepotul meu că a dezvăluit că sunt de etnie germană“

Radu Mazăre: „Îmi dau demisia când vreau eu, e decizia mea personală. Acum sunt mâhnit, încerc să-mi dau seama ce s-a întâmplat la alegeri“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite