RADET Constanţa începe de vineri furnizarea căldurii în locuinţe

0
0

Primăria Constanţa îi informează pe cetăţenii beneficiari ai serviciilor de termoficare a RADET că începând de vineri, 27 octombrie, va începe furnizarea căldurii în locuinţe.

„Primăria municipiului Constanţa aduce la cunoştinţa constănţenilor faptul că, din data de 27 octombrie 2017, RADET va începe furnizarea agentului termic în locuinţele încălzite în sistem centralizat”, se arată în comunicatul administraţiei locale.  

Furnizarea agentului termic se face ţinând cont de scăderea temperaturilor exterioare. RADET va începe joi, 26 octombrie, manevrele premergătoare necesare asigurării încălzirii locuinţelor, astfel încât în data de 27 octombrie să înceapă furnizarea agentului termic în sistem centralizat.

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice - RADET Constanţa a început din 9 octombrie verificarea instalaţiilor de termoficare de pe raza municipiului Constanţa.

Constănţenii care sesizează probleme la instalaţia termică pe care nu o pot remedia în cadrul asociaţiei de locatari, pot suna la RADET la telefon 0341.461000 şi 0241.616792, în regim non-stop. 

Pe aceeaşi temă:

Atenţie la calorifere. RADET Constanţa începe verificările instalaţiilor de încălzire

Gigacaloria s-a ieftinit la Constanţa. Tariful coboară de la 383,2 lei la 250 lei
 

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite