Atenţie la calorifere. RADET Constanţa începe verificările instalaţiilor de încălzire

0
0

RADET Constanţa a anunţat că luni, 9 octombrie, vor începe verificările instalaţiilor de termoficare din oraş. Astfel, populaţia trebuie să fie atentă la calorifere pentru a preveni eventuale inundaţii în apartamente.

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice - RADET Constanţa anunţă începerea verificărilor instalaţiilor de termoficare de pe raza municipiului Constanţa. Primele probe la rece vor fi făcute luni, 9 octombrie. Totodată, RADET anunţă că a finalizat în cea mai mare parte reviziile şi reparaţiile la reţeaua de încălzire.

„Rugăm consumatorii să îşi ia măsurile necesare pentru a preveni eventualele inundaţii în apartamente, mai ales acolo unde s-au executat lucrări pe timpul verii.

Ultimul punct termic a cărui instalaţie va fi încărcată va fi PT 146, unde sunt în derulare lucrări prevăzute în planul de revizii şi reparaţii din acest an”.

Constănţenii care sesizează probleme la instalaţia termică pe care nu o pot remedia în cadrul asociaţiei de locatari, pot suna la RADET la telefon 0341.461000 şi 0241.616792, în regim non-stop.
 

Pe aceeaşi temă:

Constănţenii ar putea rămâne fără apă caldă. RADET roagă consumatorii să-şi achite datoriile

Gigacaloria s-a ieftinit la Constanţa. Tariful coboară de la 383,2 lei la 250 lei

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite