Principalul suspect în crima mascată de incendiu a apărut la discotecă cu banii jefuiţi de la victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Dorobanţu este principalul suspect în cazul înjunghierii unei bătrâne, a cărei locuinţă a fost incendiată. Aceste este un sătean care face parte din familia extinsă a victimei.

Tânărul M.C. a devenit principalul suspect după ce localnicii au relatat o scenă care a ridicat semne de întrebare. În seara de Crăciun, el se afla, ca aproape toţi tinerii din sat, la discoteca din Dorobanţu. Nu avea niciun ban la el şi evitase să consume ceva.

La un moment dat, după miezul nopţii, el a dispărut din local. S-a întors după un timp, fericit, cu buzunarul plin de bani. A început să dea dedicaţii muzicale celor din discotecă, aruncând cu bani în stânga şi-n dreapta.

Despre bătrâna Mita Răileanu, apropiaţii ştiau că ea vânduse o bucată de teren. Tranzacţia fusese încheiată de curând, dar femeia ţinea la banii obţinuţi şi nu s-a grăbit să-i împartă cu copiii săi.

Unul dintre aceştia a spus familiei în care intrase despre câştigul mamei sale şi astfel M.C. a aflat că femeia, care locuia singură de când rămăsese văduvă în urmă cu 3 ani, are banii puşi deoparte.

Anchetatorii au mai găsit un indiciu foarte important care confirmă ipoteza că tânărul a fost criminalul. O pereche de adidaşi plin de sânge, care i-ar fi aparţinut, a fost găsită aruncată în curtea unor vecini ai bătrânei.

O bătrână în vârstă de 67 ani din satul Dorobanţu, comuna Nicolae Bălcescu, a fost găsită moartă în casa cuprinsă de incendiu. Sexagenara era văduvă de 3 ani, iar anchetatorii au suspiciunea că femeia a fost asasinată. Ea avea un cuţit înfipt în spate.

Vă mai recomandăm

Pompierii au fost chemaţi la incendiul unei case. Înăuntru, proprietara era moartă, cu un cuţit în spate

Comisar de poliţie, prins cu bunuri însuşite de la cercetarea unei morţi suspecte în 2008. Între timp ajunsese şef la Poliţia Cernavodă

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite