Pompierii au fost chemaţi la incendiul unei case. Înăuntru, proprietara era moartă, cu un cuţit în spate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână în vârstă de 67 ani din satul Dorobanţu, comuna Nicolae Bălcescu, a fost găsită moartă în casa cuprinsă de incendiu. Sexagenara era văduvă de 3 ani, iar anchetatorii au suspiciunea că femeia a fost asasinată. Ea avea un cuţit înfipt în spate.

Focul a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, în a doua zi de Crăciun. Vecinii au anunţat la 112 că locuinţa familiei Răileanu este cuprinsă de flăcări, în jurul orei 2.

Pompierii veniţi să stingă incendiul au reuşit lichidarea focului. În casă au descoperit cadavrul proprietarei, o sexagenară, care locuia singură de 3 ani, de când îi murise soţul. Bătrâna avea înfipt un cuţit în spate.

Suspiciunea de crimă mascată de incendierea casei este prima ipoteză a anchetatorilor. Aceştia nu exclud însă ca femeia să fi căzut, rănindu-se mortal, pe când încerca să iasă din casa cuprinsă de flăcări. 

Localnicii au relatat că seara a fost zarvă în sat, deoarece la bar a fost petrecere de Crăciun şi discotecă. Este posibil ca vreunul dintre petrecăreţi să fi vizitat casa mărginaşă, unde bătrâna locuia singură, la distanţă de copiii săi.

Ancheta Poliţiei este în desfăşurare.

Vă mai recomandăm

Principalul suspect în crima mascată de incendiu a apărut la discotecă cu banii jefuiţi de la victimă

Comisar de poliţie, prins cu bunuri însuşite de la cercetarea unei morţi suspecte în 2008. Între timp ajunsese şef la Poliţia Cernavodă

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite