Primarul Făgădău, criticat pentru lucrările făcute la scările de la plaja Modern, în ajun de NEVERSEA: „Cârpeală la Primărie, cârpeală în oraş“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ajun de NEVERSEA, municipalitatea a făcut mici reparaţii la scările de la plaja Modern din Constanţa. Zona este plină de bălării, iar treptele - degradate.

„În loc să repare temeinic scările de acces către plaja Modern, primarul Decebal Făgădău a ales să le cârpească din mers, în grabă, cu doar o zi înainte de festivalul Neversea. Muncitorii au acoperit cu var desenele tip grafitti şi au mai încărcat cu ciment acolo unde treptele erau crăpate. Nici vorbă de toaletat zona, strâns gunoaiele sau reparat scările rupte“, arată liberalii constănţeni care au făcut o serie de poze în care arată spoiala scărilor.

PNL îl acuză pe primar că şi-a însuşit proiectul iniţiat de liberali pentru recondiţionarea treptelor de la Modern.

„Administraţia Decebal Făgădău demonstrează din nou că este incompetentă şi îşi bate joc de constănţeni. După ce şi-a însuşit fără pic de ruşine proiectul de hotărâre privind ‚Recondiţionarea şi modernizarea treptelor ce facilitează accesul la plaja Modern’, iniţiat de consilierul local liberal Mihaela Andrei, primarul Decebal Făgădău încearcă să salveze aparenţele cu o spoială demnă de perioada comunistă“, spun liberalii.

Consilierul local Mihaela Andrei consideră că aşa-zisa reabilitare a treptelor este o nouă dovadă că primarul Făgădău nu dă doi bani pe siguranţa constănţenilor şi face lucrurile doar la suprafaţă. „Dacă ne gândim bine, această spoială a scărilor de acces spre plaja Modern este singura realizare a mandatului lui Decebal Făgădău, o realizare care arată totala lipsă de respect a administraţiei social-democrate pentru locuitorii acestui oraş“, susţine Mihaela Andrei. 

Scările de la plaja Modern, cârpite în ajun de Neversea Sursa PNL Constanţa

Imagine indisponibilă

„Este periculos ce face Decebal Făgădău. Astfel de lucrări de mântuială pot fi periculoase pentru constănţenii sau turiştii care trec pe acolo. Ar trebui să ne amintim de turista care a căzut cu balustrada de la Cazino pentru că era ruginită şi vopsită tot pe deasupra.

Dacă Decebal Făgădău nu ştie cum să îşi facă treaba, ar putea să ia lecţii de la primarii liberali din judeţ şi din ţară sau se poate sfătui cu consilierul local liberal Mihaela Andrei, cea care a propus iniţial proiectul de reabilitare a treptelor de acces spre plaja Modern.

Este inadmisibil ca un primar care se laudă cu evenimente precum Neversea, la care participă zeci de mii de oameni, să nu fie în stare să asigure măcar minima infrastructură pentru buna desfăşurare a acestora.

Dacă nu îi pasă de constănţeni, măcar să arate deschidere pentru turiştii români şi străini care vin să se distreze şi, din păcate, pleacă cu un gust amar din acest oraş care, deşi are un potenţial formidabil, se adânceşte în ruină“, declară Septimiu Bourceanu, coordonatorul politic al Organizaţiei Municipale PNL Constanţa. 

Pe aceeaşi temă: 

Începe NEVERSEA 2018. Programul primei zile al celui mai mare festival de pe plajă din Europa 

Măsuri drastice de siguranţă la Festivalul Neversea: 1.600 de oameni ai legii vor veghea la siguranţa tinerilor

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite