Praf şi pulbere: Hotelul lui Bosânceanu a ajuns de la cinci la trei nivele GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operaţiunile de demolare la extinderile ilegale ale hotelului „Histria“ din Mamaia sunt pe ultima sută de metri: muncitorii au demolat ultimele două etaje folosind un utilaj special iar acum strâng sutele de tone de materiale de construcţii.

Hotelul de cinci etaje a fost redus la trei, adică dimensiunile iniţiale, iar extinderile laterale au fost dărâmate. La acest moment construcţia oferă priveliştea jalnică a unul hotel fără pereţii exteriori şi în curând fără acoperiş, cu izolaţia distrusă. Din afară este vizibil mobilierul îngrămădit claie peste grămadă, ceea ce face ca la acest moment clădirea să fie de nelocuit. Firma a fost demontată şi aşezată pe pământ iar muncitorii încarcă camion după camion cu molozul rezultat.

Click pe imagini pentru a vedea ce a rămas din hotelul „Histria“

image

Operaţiunile de demolare au fost demarate imediat după Crăciun. Patronul „Histriei“, Geroge Bonsânceanu a fost de faţă zi de zi. El are planuri de reconstrucţie. „Trebuie refăcut acoperişul şi izolaţia în primul rând. Apoi montate termopanele. Sructura de rezistenţă nu a fost afectată, nu e nici măcar o crăpătură, ceea ce demonstrează că hotelul este bun“, a declarat el în timp ce asista la lucrările de demolare.

El a afirmat că mai mulţi locatari s-au plâns că nu au putut să-şi recupereze bunurile din camere, în speţă bani şi telefoane mobile. Bosânceanu a susţinut din nou că chestiunea extinderii ilegale a hotelului era de competenţa instanţei, nu a Parchetului, prin care fapta sa de a face extinderi ilegale este încadrată ca infracţiune.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite