Petrecere de Halloween, întreruptă de poliţişti. 38 de persoane au fost amendate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Constanţa foto: IPJ Constanţa
Poliţia Constanţa foto: IPJ Constanţa

În timpul unei acţiuni desfăşurate în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au descoperit mai multe persoane care participau la o petrecere privată.

În jurul orei 2.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, are loc un eveniment privat, fiind nerespectate prevederile legale. 

În interiorul localului au fost identificate 38 de persoane, care participau la o petrecere privată de Halloween, toate persoanele fiind sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 19.000 de lei, pentru nerespectarea Legii 55/2020, în ceea ce priveşte participarea la evenimentele private. 

Totodată, administratorul societăţii comerciale, în calitate de organizator al evenimentului, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei. 

„Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de petreceri private. Totodată, circulaţia, în intervalul orar 22:00 - 05:00, este interzisă în toate zilele săptămânii pentru persoanele care nu deţin certificat verde, cu precizarea că persoanele nevaccinate pot circula în acest interval orar pe baza declaraţiei pe proprie răspundere, a adeverinţei de la angajator sau a legitimaţiei de serviciu, în timp ce persoanele vaccinate pot circula fără restricţii.

De asemenea, purtarea măştii de protecţie este obligatorie în toate spaţiile publice închise şi deschise, pentru toate categoriile de persoane, fie ele vaccinate, trecute prin boală sau nevaccinate.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecţie, să păstreze distanţarea fizică şi să respecte interdicţiile privind deplasarea sau libera circulaţie”, transmite IPJ Constanţa.

Citeşte şi: 

 Ziua Internaţională a Mării Negre, celebrată pe 31 octombrie

Elevii reclamă: „Educaţia - bătaia de joc a Consiliului Local Constanţa”

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite