Parcare de nesimţit. A băgat SUV-ul până în geamul unui centru cultural, blocând trecerea pe trotuar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui SUV a parcat pe unul dintre bulevardele centrale ocupând abuziv trotuarul de la bordură până la geamul Centrului Cultural Jean Constantin. Circulaţia pietonală a fost astfel blocată, iar o tânără care foloseşte scaunul cu rotile a trebuit să coboare pe carosabil ca să poată trece.

Imobilizată într-un scaun cu rotile, Luminiţa Trăistaru se deplasează extrem de greu, fiind ajutată în permanenţă de un însoţitor. 

Plimbarea ei de miercuri, 2 mai, din jurul orei 14, a fost împiedicată de parcarea nesimţită a unui şofer cu SUV marca Volkswagen, cu numărul de înmatriculare CT 34 AEX. 

Maşina era urcată pe trotuarul de pe Bulevardul Ferdinand, ocupând tot trotuarul, de la bordură până la geamul Centrului Cultural Jean Constantin, recent inaugurat. 

„Mesaj pentru CT 34 AEX: daca tu ai parcat pe trotuar eu pe unde ar trebui sa merg? (Fault la accesibilitate ! - Constanta; b-dul Ferdinand - Centrul multifunctional Jean Constantin - 2.05.2018 ora ~14.00)“, a postat Luminiţa pe contul său de Facebook. 

Tânăra a trebuit să coboare trotuarul, deplasându-se pe carosabil pentru a ocoli SUV-ul parcat de-a curmezişul porţiunii pietonale.  

Poliţia Rutieră Constanţa a fost sesizată în acest caz şi va face verificări pentru identificarea şoferului. Poliţia Locală Constanţa a precizat că poate da sancţiuni doar dacă un agent constată această contravenţie şi şoferul este găsit la faţa locului.  

Sursa Facebook Luminiţa Trăistaru

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO O tânără a parcat în mijlocul intersecţiei, în faţa Parcului Carol din Capitală

Maşina Poliţiei, parcată pe loc special destinat persoanelor cu dizabilităţi

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite