O altă maşină de lux a fost furată din parcarea unui hotel de lux din staţiunea bulgărească Nisipurile de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii de limuzine din Bulgaria au dat a treia lovitură! În timp ce zeci de români protestau în faţa hotelului Melia Grand Hermitage din staţiunea  Nisipurile de Aur, după ce doi români rămăseseră fără maşinile lăsate în parcare, hoţii au dat o nouă lovitură: au furat şi un BMW X6! Bolidul era parcat la două hoteluri distanţă faţă de locul unde s-au comis primele furturi.

Numărul maşinilor de lux furate de hoţi de la turiştii români care au ales să îşi petreacă mini-vacanţa de 1 mai în staţiunile bulgăreşti se ridică în acest moment la trei autoturisme, în primele două cazuri fiind vorba de două autoturisme BMW X5.

„Am fost martor la toate scenele. Pot să vă spun că păgubaşii au petrecut ieri toată ziua la Poliţie iar seara s-au adunat împreună cu rudele şi prietenii lor la recepţia hotelului, nemulţumiţi că poliţiştii nu iau nici o măsură. Erau peste 20 de persoane, rude şi prieteni ai celor furaţi, care cereau poliţiei să îşi facă datoria. În loc de asta poliţiştii şi jandarmii îi păzeau pe ei!“ a precizat Florentin Chiforeanu, directorul Petromin Constanţa, aflat în vacanţă în Bulgaria.

„Dacă am înţeles eu bine poliţiştii nici măcar nu erau de acord să le elibereze actele doveditoare că li s-au furat maşinile, necesare pentru firmele de asigurare. Încă de la început poliţiştii ţineau partea hotelierilor în loc să facă anchetă. În loc să caute hoţii discutau în contradictoriu cu păgubaşii. În nici un caz nu îşi făceau treaba“ a adăugat directorul.

Chiforeanu a spus că în loc să se preocupe de siguranţa turiştilor şi a bunurilor lor, poliţiştii preferă să-i vâneze pe cei care parchează maşinile aiurea, ca să-i amendeze. „Au o disciplină imbecilă. Au afişe peste tot cu «Parcarea interzisă» şi cu «Atenţie vă ridicăm maşinile» ba chiar şi afişe prin care hotelierii nu-şi asumă responsabilitatea pentru maşinile lăsate în parcare“, a adăugat directorul.

El a precizat că cel puţin unul dintre hoteluri, Melia Grand Hermitage, unde s-au comis primele două furturi, este dotat cu camere de luat vederi iar una dintre ele este urmărită chiar de recepţioner. „Unul dintre păgubiţi avea toate actele în maşină şi nici nu poate măcar să facă dovada că a avut-o. Poliţiştii au fost necooperanţi şi agresivi“ a mai arătat martorul.
Printre turiştii prădaţi ieri se numără şi primarul comunei Clejani, judeţul Giurgiu, Florin Nidelea.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite