Noile rute internaţionale ale turismului de croazieră se stabilesc la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai importanți agenți din turismul de croazieră vin astăzi la Constanța, la Adunarea generală Medcruise - asociaţie internaţională din care fac parte 72 de porturi cu terminale de pasageri, din regiunea Mării Mediterane, Mării Negre, Mării Roşii şi a Oceanului Atlantic.

Asociaţia are ca principal obiect de activitate susţinerea turismului de croazieră şi promovarea intereselor porturilor care deţin terminale de pasageri.
Portul Constanţa este membru al Asociaţiei Medcruise din anul 2007.

Reuniunea se desfăşoară în perioada 2-5 iunie, în organizarea Administrației portuare Constanța. Iar  organizarea Adunării Generale MEDCRUISE la Marea Neagră reprezintă un element esenţial al promovării României şi a Portului Constanţa ca destinaţie turistică.

În acest an, şi-au anunţat vizita în Portul Constanţa 60 de nave de pasageri, cu peste 16.000 turişti străini la bord. Se estimează o creştere cu 5 – 10% a numărului de turişti care vor sosi la terminalul de croaziere, comparativ cu anul trecut.

Sezonul de croaziere a debutat pe 3 aprilie iar la Constanţa vor reveni navele fluviale, cel puţin 10, după un an de pauză din cauza crizei globale.
Compania „Costa Crociere“, una dintre cele mai importante la nivel mondial, devine client fidel al Portului Constanţa.

Sezonul de croaziere în Portul Constanţa se încheie la mijlocul lunii noiembrie.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite