Muncitor căzut de la etajul 9 la etajul 8 în Mamaia. Pompierii militari au intervenit pentru a-l aduce la sol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un muncitor a fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce a căzut de la etajul 9 la etajul 8 al unui hotel din Mamaia. Imobilul aflat în faza de construcţie nu are scări interioare, aşa că ofiţerii ISU au lucrat mai bine de o oră să-l dea jos cu ajutorul unei scări telescopice.

Colegii muncitorului sunt cei care au sunat la numărul de urgenţă 112. Medicii sosiţi la locul accidentului de muncă au fost puşi în faţa unei probleme legate de transportul pacientului.

Bărbatul în vârstă de 50 ani a suferit mai multe fracturi la braţe şi un traumatism cranio-cerebral acut închis. Medicii i-au acordat primul ajutor, dar nu puteau să-l ducă la sol pentru că etajele nu aveau scări între ele. 

Pentru a evita orice fel de incidente, medicii i-au chemat pe pompierii militari de la ISU Dobrogea. Aceştia din urmă au folosit o scară telescopică cu o nacelă pe care au legat targa cu pacientul imobilizat. 

Bărbatul a fost adus cu mare greutate la nivelul parterului, după mai bine de o oră. Pacientul era conştient aşa că a fost transportat direct la Spitalul de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii constănţeni şi inspectorii de la ITM au declanşat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul, dar şi motivele pentru care muncitorul nu purta echipament de protecţie. Oamenii legii urmează să verifice şi dacă echipa avea contracte de muncă şi instructajul de protecţia muncii.


Vă mai recomandăm:

Patronul Cherhanalei din Olimp mort după ce maşina i-a explodat. Victima şi-a pregătit sinuciderea: avea butelii cu gaz în autoturism

UPDATE Anchetă a procurorilor anticorupţie la Nicolae Bălcescu. Primarul Viorel Bălan este vizat

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite