Momentul în care un bărbat din Costinești își face propria trecere de pietoni într-o intersecție VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat din Costinești își trasează singur o trecere de pietoni chiar în mijlocul unei intersecții. Poliția susține că nu a primit nicio sesizare.

Trecere de pitoni improvizată în Costinești - captură video
Trecere de pitoni improvizată în Costinești - captură video

În timpul sezonului estival, stațiunea Costinești devine mai bogată cu o trecere de pietoni. Situată chiar în intersecția străzilor Tineretului cu Gheorghe Alexianu, trecerea de pietoni nu este amenajată de reprezentanții primăriei, ai poliției sau de cei de la Drumuri Județene.

Cel care o vopsește pe asfalt cu trafaletul este un bărbat despre care jurnaliștii Focus Press spun că ar fi proprietarul unui spațiu comercial situat chiar în față. 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere (în iulie 2022) îl arată pe bărbat în momentul în care trasa primele dungi albe pe drum. Ca să nu fie încurcat de mașini, o altă persoană îl ajută deviind traficul cu un scaun amplasat pe carosabil. 

Trecerea de pietoni improvizată pare să dateze de ceva vreme deoarece se observă pe asfalt urmele dungilor care au fost desenate, cel mai probabil, în verile anterioare. 

Conform sursei citate, IPJ Constanța susține că nu a primit nicio sesizare în acest sens. 

Românii au ales ca destinație de Paște și 1 Mai Costineștiul, supranumită „Stațiunea Tineretului“. Cele mai multe locuri de cazare, din cele 30.000 declarate în mod oficial, sunt deja ocupate, deși o cameră se închiriază cu minimum 650 de lei pe noapte.

În anii '70-'80, Costineştiul nu dormea niciodată. Concerte de plajă, festivaluri de rock, folk, jazz, întreceri, concursuri de miss, dans de dimineaţa până a doua zi la răsăritul soarelui sunt numai câteva dintre evenimentele care atrăgeau vară de vară tinerii din România şi de peste hotare.

Era singurul loc unde discotecile se închideau la răsăritul soarelui, unde postul Radio Vacanţa transmitea în direct şi unde toţi erau egali. Nu banii din buzunar făceau legea, ci doar spiritul de distracţie şi de aventură.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite