Mihai Trăistariu: „Adoptaţi câini fără stăpân! Poate fi ultimul lor Crăciun“. Biobaza va fi pichetată de iubitorii animalelor, de Crăciunul câinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii animalelor pregătesc o acţiune la Biobaza din Constanţa, unde sunt găzduiţi, pentru o vreme, maidanezii adunaţi de hingheri.

În ziua de luni, 23 decembrie, la ora 14, apărătorii animalelor, în frunte cu Mihai Trăistariu, vor veni să adopte câini care altfel vor fi eutanasiaţi după Anul Nou.

„Pentru că nu vrem să fie ultimul lor Crăciun, facem o colindă de om pentru viaţa câinilor.

Veniţi alături de Mihai Trăistariu, luni 23 decembrie, de la ora 14.00, la biobaza câinilor fără stăpân din Constanţa!

Adresa este strada Vârful cu Dor nr. 5, cap de linie autobuz 5, la dreapta, tot înainte până se termină drumul neasfaltat şi iar dreapta. Intraţi alături de noi la biobază şi aduceţi Crăciunul câinilor în ţarcurile reci ale adăpostului.

Numărătoare inversă, numărătoarea morţii a început chiar înaintea Sărbătorilor! Câinii fără stăpân vor fi omorâţi şi totul este legal!

Cum nu putem opri timpul, trebuie să acţionăm acum ori niciodată! Este ultima şansă, va fi ultimul Crăciun pentru miile de câini din Constanţa! Poate va fi ultima oară când noi îi vom mai vedea în viaţă!

Veniţi alături de Mihai Trăistariu, pe 23 decembrie, de la ora 14.00, la biobaza din Constanţa, veniţi şi adoptaţi, veniţi şi salvaţi vieţile unor animale fără vină! De acest Crăciun nu putem decât să credem în puterea noastră de a dărui viaţă. Veniţi alături de Mihai Trăistariu şi cereţi autorităţilor să nu ucidă câinii acestui oraş!

Mihai Trăistariu alături de alţi români adevăraţi vor aduce mâncare şi aşternuturi câinilor de la adăpost. Veniţi cu noi şi adoptaţi! Veniţi cu noi şi aduceţi alimente câinilor condamnaţi la moarte prin legea eutanaisiei! Prin gestul nostru vrem să le arătăm autorităţilor că vom face tot ce este posibil pentru a salva aceste animale. Prin gestul nostru colectiv le cerem aleşilor noştri locali să construiască alte adăposturi în care aceste animale să poată trăi.

Salvaţi printr-un gest colectiv fără precedent viaţa câinilor din oraşul nostru. Împreună suntem puternici, împreună de acest Crăciun vom cere în numele celor care nu pot vorbi dreptul lor sfânt de a trăi!“

Grupul de iniţiativă a mai organizat acţiuni pentru salvarea câinilor fără stăpân. Iubitorii animalelor au donat sânge pentru a cumpăra hrană pentru maidanezii din biobază.

image

Iubitorii de animale au donat sânge şi au cumpărat mâncare pentru câinii fără stăpân Foto Baricada Verde

Vă mai recomandăm

Iubitorii de animale ies la acţiune. Donează sânge ca să cumpere hrană pentru câinii fără stăpân

FOTO Protectoarea animalelor părăsite. Elena îngrijeşte câini şi pisici ca pe propriii copii

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite