Marius Constantin rămâne în închisoare. Tribunalul Constanţa a respins cererea sa de a fi judecat în arest la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Constantin nu iese din închisoare.
Marius Constantin nu iese din închisoare.

Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, rămâne în continuare în închisoare. Tribunalul Constanţa a respins astăzi solicitarea sa de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Decizia nu este definitivă.

“Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Constantin Marius - în prezent aflat în stare de arest preventiv în Penitenciarul Poarta Albă. Menţine măsura arestării preventive faţă de inculpat. Respinge ca nefondate cererile inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive sau de înlocuire cu măsura arestului la domiciliu. Măsura se comunică conform dispoziţiilor legale. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore”, se arată în decizia instanţei.

Ginerele lui Bercea Mondial încearcă de mai multe luni să iasă din închisoare. El a cerut instanţei până în prezent eliberarea sub control judiciar sau arestul la domiciliu, iar în de două ori Tribunalul Constanţa i-a admis cererile. Deciziile nu fuseseră însă definitive, iar Curtea de Apel Constanţa le-a respins astfel că Marius Constantin a rămas în continuare în arest preventiv.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa, au dispus la data de 23 iunie, trimiterea în judecată a cinci membri ai familiei lui Bercea pentru că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu. Este vorba de Marius Constantin, acuzat de săvârşirea infracţiunii de şantaj cu circumstanţe agravante în stare de recidivă; Izaura Anghel, concubina lui Marius Constantin, aflată în prezent sub control judiciar şi acuzată pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj cu circumstanţe agravante; Grinică Ion Anghel – minor (17 ani, frate cu Izaura Anghel), aflat sub control judiciar, acuzat de săvârşirea infracţiunii de şantaj cu circumstanţe agravante.

De asemenea, în acest dosar mai sunt judecaţi Florin Anghel, frate cu Izaura şi Grinică-Ion Anghel, este acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni concurente de şantaj, dintre care una în stare de recidivă, Fănica Anghel, soţia lui Bercea Mondial, deja încarcerată în acelaşi dosar cu soţul ei şi condamnată la un an închisoare cu executare pentru instigare la mărturie mincinoasă şi mărturie mincinoasă, este acum acuzată de săvârşirea infracţiunii de şantaj.

Vă mai recomandăm:

La loc comanda: ginerele lui Bercea, Marius Constantin, rămâne după gratii

UPDATE Ginerele lui Bercea Mondial, în arest la domiciliu. Decizia este atacabilă cu recurs

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite