Maraton de înot în ape deschise, la Mamaia, marca Răzvan Florea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 22 august, de la ora 9.00, pe plaja Zoom Beach din Constanţa, va avea loc a cincea ediţie a celui mai important maraton de înot în ape deschise găzduit de România, Aqua Challenge.

Competiţia este organizată de Asociaţia Club Sportiv Atena, patronată de singurul medaliat olimpic din istoria înotului masculin românesc, constănţeanul Răzvan Florea, împreună cu echipa Smartatletic şi în parteneriat cu DJST Constanţa.

Evenimentul este finanţat de Consiliul Judeţean Constanţa, prin proiectul „Constanţa te lansează la apă”, şi va fi urmat, la finalul lunii septembrie, de alte două întreceri, „Crosul Copiilor”, în Piaţa Ovidiu, şi „10k road challenge”, un cros pe un traseu între Piaţa Ovidiu şi staţiunea Mamaia şi retur.

Fiecare participant va primi un Kit, care conţine următoarele: cască înot, Voucher reducere TYR - 15%, tricoul oficial al competiţiei şi cip de cronometrare. Predarea kiturilor se va face vineri, între orele 16.30 şi 21.00, când se pot face şi înscrieri de ultimă oră, şi sâmbătă, între orele 7.00 şi 8.15, pe plaja Zoom Beach din Constanţa.   

Primii trei participanţi de la fiecare categorie de vârstă, feminin şi masculin, vor primi cupe, diplome şi produse din partea partenerilor evenimentului. Câştigătorii vor fi premiaţi cu vouchere în valoare de 100 lei de la Emag, iar ceilalţi participanţi clasaţi pe podium vor primi produse de la TYR si Techir. La probele de 1.500 metri şi 5.000 metri, OPEN, vor exista premii în bani, valoare totală fiind de 4.700 lei.

„Cel mai important este să vă simţiţi bine la ‪‎Aqua Challenge şi să înotaţi ca şi cum aţi făcut asta de-o viaţă. Acest concurs înseamnă voie bună, prieteni, familie şi plăcerea de a face mişcare”, le-a transmis Răzvan Florea participanţilor.

Vă mai recomandăm:

FOTO Terapie pentru copiii bolnavi de autism la bazinul de înot al lui Răzvan Florea





 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite