Locul în care te îndrăgosteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loredana şi Alex s-au întâlnit la Schimbul de cărţi din clubul Doors.Târgul are loc periodic, între iubitori ai cărţii.S-au cunoscut în timpul liceului, dar au hotărât că pot gândi lumea împreună abia peste câţiva ani.

Şi-au dat prima înâlnire acum trei luni, la Schimbul de Cărţi din club Doors. Au făcut schimb de cărţi, dar şi de sentimente. 

Printre volume, fum de ţigară şi muzică bună, doi tineri îndrăgostiţi vorbesc cu cărţile pe masă. Miller, Baudelaire, Stendhal, Dumas, Eliade şi Hassel le-au fost martori ai destănuirii.

Alex Chircu (29 de ani), programator şi Loredana Baizan (28 de ani), medic rezident la Spitalul Judeţean Constanţa. Au adus „Le spleen du Paris“ de Baudelaire şi au luat la schimb „Ultimul Elf“ de Silvana de Mari, pentru că, slavă Cerului, încă se mai pot simţi copii. Printre dezmierdări subtile, îşi aduc aminte că la prima lor întâlnire ea a adus Anais Nin, „ca să fie rea“, iar el s-a prezentat cu înţeleptul Hemingway, ca să echilibreze situaţia. „Cartea lui e la mine şi nu i-o mai dau niciodată“, promite, cu subînţeles, Loredana.

Citiţi mai multe despre povestea lor de iubire şi locul unde îţi întâlneşti sufletul pereche în săptămânalul apărut pe piaţă joi!  Săptămânalul poate fi cumpărat de la orice chioşc din Constanţa la preţul de 1,4 lei.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite