Inspectori ANAF, prinşi în flagrant când luau mită. Au fost reţinuţi pentru 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva foto
Arhiva foto

Cei doi inspectori ANAF au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii DNA. Ei ar fi cerut mită de la administratorul unei societăţi comerciale.

Inspectorii ANAF Mihai Buşu şi Stere Anagnoste, din cadrul A.N.A.F. - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, au fost reţinuţi pentru luare de mită.  

Procurorii DNA Constanţa susţin că „la data de 18 octombrie 2021, inculpaţii Buşu Mihai şi Anagnoste Stere, în calităţile menţionate mai sus, ar fi pretins pentru fiecare, sume de bani cuprinse între de 4.000 şi 5.000 lei, de la administratorul unei societăţi comerciale (martor în cauză).

Concret, banii respectivi ar fi fost pretinşi de cei doi inculpaţi pentru ca, în urma controlului fiscal pe care îl realizau, aceştia să formuleze concluzii care să nu determine declanşarea unui control de fond la societatea omului de afaceri.

În acelaşi context, la data de 19 octombrie 2021, cei doi inspectori A.N.A.F. ar fi primit printr-un intermediar, în plicuri distincte, câte 4.000 lei de fiecare, moment în care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante.”

Citeşte şi: 

Primarul Constanţei: „Vom achiziţiona un spital modular care va fi funcţional la începutul anului viitor“ VIDEO

Motorină destinată navelor, vândută în benzinării. Reţeta simplă de evaziune fiscală în Portul Constanţa

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite