Imagini virale cu mașina Poliției Locale Constanța împotmolită pe plajă. Cum a ajuns acolo VIDEO

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

O filmare cu mașina Poliției Locale, Constanța rămasă blocată pe plaja Modern din Constanța, a devenit virală pe TikTok, unde a strâns sute de comentarii. Explicația oferită de șeful instituției: „Urmăreau un câine periculos”

Filmarea a fost făcută publică de un tânăr, care a și comentat întreaga scenă, dar și eforturile disperate ale polițiștilor de a ieși cu mașina din balta aflată pe nisip. 

Cel mai probabil imaginile au fost surprinse zilele trecute, când în Constanța a plouat torențial, iar apa care a curs de pe versanți s-a adunat pe plajă. Nu este clar ce misiune avea Poliția Locală pe plaja din Constanța, însă cert este că agenții s-au aventurat cu autoturismul de serviciu pe un fost drum tehnologic, și nu au mai putut înainta.

Cu toate manevrele, mașina nu a putut fi eliberată din capcană, iar filmarea a surprins și momentul în care un agent iese din autoturism ca să vadă dacă găsește o variantă mai bună pentru a scoate mașina din nisip.

În ajutor, a relatat cel care a făcut filmarea, a fost trimis și un SUV al Poliției Locale, însă, în cele din urmă, operațiunea a fost abandonată, probabil după ce polițiștii și-au dat seama că și a doua mașină riscă să rămână pe plajă.

„Au dus mașina pe plajă să o spele”, „25.000 lei amendă”, „Cum se face că au mașini mai noi ca MAI-ul?”, „Distribuiți filmarea să vadă șefii ce polițiști au angajat!”, „Să li se dea amendă!”, sunt doar o parte dintre comentariile postate la filmarea inițială, ce a fost distribuită de sute de ori.

Poliția Locală Constanța a trimis un punct de vedere cu privire la incidentul de pe plaja Modern. 

„Aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pentru menținerea ordinii și siguranței publice, polițiștii locali au acționat zilele trecute în zona plajei Modern. Un cetățean a sesizat că un câine din rasa celor periculoși se află pe plajă, iar echipajul care se deplasa la interventie a rămas împotmolit pe drumul tehnologic adiacent plajei”, a declarat Ionuț Dumitru, seful Poliției Locale Constanța.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite