Grevă japoneză în prima zi de şcoală. Ce nemulţumiri au dascălii unei instituţii de învăţământ din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şcoală - arhivă
Şcoală - arhivă

Prima zi de şcoală, prima zi de grevă japoneză. Aşa va începe noul an la o instituţie de învăţământ din Municipiul Constanţa.

Luni, 13 septembrie 2021, la ora 12.00, cadrele didactice, personal didactic auxiliar şi personal nedidactic declanşează o grevă japoneză pentru a atrage atenţia autorităţilor locale asupra unei situaţii de „netolerat” care trenează în Şcoala Gimnazială Nr.30 „Gheorghe Ţiţeica” de mai mulţi ani.

„Este vorba despre lipsa de spaţiu suficient, astfel încât cei 1.460 de elevi ai instituţiei nu beneficiază de baza materială a laboratoarelor, a bibliotecii şi nici de sală de sport. Suntem consternaţi de faptul că factorii decidenţi din administraţia locală nu au găsit soluţii optime pentru rezolvarea acestei probleme ce afectează o comunitate mare de elevi şi de părinţi, problemă cunoscută, de altfel, încă de pe vremea administraţiei Făgădău (fostul primar al Constanţei n.red.)”, spun cadrele didactice.

Acţiunea de luni nu va afecta procesul instructiv-educativ, asigură semnatarii apelului.

Citeşte şi: 

Preotul care-şi spovedea enoriaşii cu ochii-n telefon îşi construieşte un bloc cu 7 etaje în Mamaia Nord, pe lângă cel cu 4 etaje deja ridicat

 Elevii şi-au câştigat în instanţă dreptul la transport gratuit. Asociaţia Elevilor, pregătită să ceară arestarea preventivă a preşedintelui CJ Constanţa

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite