Gigi Becali se izolează de familie. A cerut să nu mai fie vizitat de nimeni la Penitenciarul din Valu lui Traian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali. FOTO Adrian Boioglu
Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali. FOTO Adrian Boioglu

Latifundiarul din Pipera nu mai vrea să fie văzut în zeghe. Dorinţa lui Becali a fost transmisă familiei prin intermediul avocatului său chiar în ziua în care la Penitenciarul din Valu lui Traian era aşteptată mama deţinutului.

Avocatul Bogdan Vlad spune că de acum înainte clientul său nu va mai fi vizitat de rude. Decizia a fost luată chiar de Gigi Becali. "Nici mama, nici ficele şi nu mai vine nici soţia. Soţia a venit o singură dată, a ţinut dânsa să se convingă că domnul Becali este sănătos, este în regulă, a fost prima şi ultima dată când cineva din familie vine să efectueze vizită la Domnul Becali la Penitenciar" a declarat Vlad.

Avocatul a evitat să discute starea de spirit a lui Becali de la mutarea la Constanţa. "E cum îl ştiţi ca om". 

Până în momentul de faţă, Gigi Becali nu a depus o cerere de muncă în afara penitenciarului, aşa cum are dreptul să o facă.

George Becali a fost mutat în urmă cu două săptămâni la Secţia Exterioară Valu lui Traian a Penitenciarului Poarta Albă din Constanţa. Patronul Stelei a cerut această mutare pentru că se simţea deranjat de regimul de la Jilava. Odată ajuns aici el a fost vizitat de soţia sa, un var şi fostul fotbalist Ionuţ Luţu. Acesta din urmă i-a adus un televizor pentru celula în care este cazat. 

Conducerea Penitenciarului Poarta Albă a declarat că Becali este prima vedetă care le calcă pragul. El nu va avea însă un regim special, ci va fi închis cu alte 19 persoane într-o celulă cu aşa-numitele gulere albe: poliţişti, avocaţi sau primari condamnaţi pentru fapte fătă violenţă. Penitenciarul de la Valu lui Traian este o zona pe placul lui Becali pentru că aici sunt multe familii de musulmani care sunt renumiţi pentru turmele lor de oi.


Vă mai recomandăm:

Cum o duce Gigi Becali în închisoare: „Mâncarea de acolo e sub orice critică“. De ce i-a iritat pe ceilalţi deţinuţi

Gigi Becali s-a transferat! De la Jilava la închisoarea Poarta Albă din Constanţa

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite