Generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu şi un plutonier, răniţi în accidentul de lângă Cernavodă, la Terapie Intensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi militari care au fost grav răniţi în accidentul rutier soldat cu moartea a două persoane se află la Secţia de Terapie Intensivă.

Comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti Gheorghe Mociorniţă, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, şi plutonierul major Dan Nica au fost răniţi în accidentul care s-a produs miercuri în dreptul localităţii Ştefan cel Mare.

Militarii se deplasau de la Feteşti spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu. Ei au primit primele îngrijiri la faţa locului de la echipaje ale SMURD şi au fost transferaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Cei doi pacienţi răniţi grav sunt în continuare internaţi la SCJU, în secţia Terapie Intensivă. Aceştia au fost supuşi investigaţiilor de specialitate şi au suferit interventii chirurgicale complexe. Nu s-a pus problema de amputaţie de membre, iar evoluţia este favorabilă postoperator, în ambele cazuri.

image

Generalul de flotilă Cătălin Băhneanu FOTO Mircea Merticariu

Personalul medical depune toate eforturile pentru recuperarea celor doi pacienţi, spune Crina Kibedi, purtător de cuvânt al unităţii medicale.

Două persoane au murit, în urma unui grav accident rutier care a avut loc miercuri la prânz în localitatea Ştefan cel Mare din judeţul Constanţa.

image

Pe aceeaşi temă: 

Tragedie pe drumul dintre Constanţa şi Hârşova. Trei oameni au murit după ce şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens

Trei persoane rănite după ce o maşină de Poliţie şi un autoturism s-au ciocnit, la Constanţa

Tragedie pe litoral. Cinci morţi într-un accident, pe drumul dintre 23 August şi Olimp. Martor: „Tinerii erau aruncaţi prin şanţuri“

Tânăr mort într-un accident rutier produs între Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu. Alte cinci persoane au fost rănite

Tânără actriţă din Republica Moldova, rănită într-un accident rutier la Constanţa. Patru maşini au fost avariate

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite