FOTO VIDEO Ziua Izabellei - cea mai aşteptată petrecere a anului. Cadoul primit de fată - un zbor cu avionul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Izabella a primit un zbor cu avionul pilotat de directorul Aeroportului Tuzla, Adrian Vasilache. FOTO Adrian Boioglu
Izabella a primit un zbor cu avionul pilotat de directorul Aeroportului Tuzla, Adrian Vasilache. FOTO Adrian Boioglu

Ziua Izabellei nu a adus mult aşteptata petrecere pentru 100.000 de oameni. Chiar şi aşa, adolescenta din Constanţa a primit un cadou de neuitat - un zbor cu avionul deasupra litoralului românesc.

Ziua Izabellei a venit pe 14 martie. Fata care locuieşte în localitatea constănţeană Cobadin a avut parte de o surpriză de proporţii. Adolescenta s-a plimbat cu un avion uşor deasupra litoralului Mării Negre. 

Propunerea Aeroportului Tuzla a venit la scurt timp după ce Izabella a devenit cunoscută pe Internet. Reprezentanţii RAS Tuzla au contactat echipa "Adevărul" care abordase acest subiect pentru a intra în legătură cu familia Izabellei. 

Mama fetei, Valerica Stoenciu a fost iniţial reticentă şi probabil că ar fi refuzat propunerea dacă Izabella nu ar fi fost atât de încântată de ideea de a zbura cu un avion uşor. 

Sâmbătă dimineaţa, Izabella, surioara ei, Teodora şi mama ei au fost luate cu o maşină şi au plecat spre Aeroportul Tuzla. 

Drumul până la primul zbor

Izabella este o fată simplă de la ţară. Nu şi-ar fi imaginat vreodată că o greşeală făcută pe Internet îi va aduce notorietatea la nivel naţional. Copila era acasă cu o prietenă în luna ianuarie atunci când şi-a creat un cont de Facebook şi a invitat toţi prietenii la ziua ei de naştere. 

Câteva ore mai târziu, invitaţia s-a transformat într-o serie de meme - imagini amuzante însoţite de un text scurt, răspândite viral pe Facebook. Toată lumea a vrut să ia parte la Ziua Izabellei. Fata şi-a dat seama că în curtea ei ar fi putut să ajungă zeci de mii de persoane aşa că şi-a şters contul de Facebook.

Toată păţania ei a fost relatată de echipa "Adevărul", iar adolescenta a ajuns să fie invitată în studio-urile TV. Promisiunile făcute de Măruţă legate de o mare petrecere nu s-au înfîptuit, dar Izabella a ajuns la Aeroportul Tuzla. 

Emoţii înainte de decolare

Ziua Izabellei a început la ora 11.00. Pe platoul din faţa hangarului Aeroportului Tuzla fata era aşteptată de zeci de jurnalişti şi de angajaţii Regional Air Services. Atât Izabella cât şi mama ei şi-au adus aminte de ziua în care fetiţa a făcut o greşeală pe Facebook. 

Izabella era pregătită de zbor, dar un val de ceaţă densă a dat planurile celor de la Aeroportul Tuzla peste cap. Fata a fost nevoită să aştepte mai bine de o oră lângă avionul Diamond Katana 20. Aparatul de zbor a fost verificat în tot acest timp de un specialist, iar Izabella şi-a admirat cadourile primite - o jucărie de pluş şi două torturi de ciocolată şi marţipan pe care era trecut numele ei. 

Acesta era primul zbor pentru fata din Cobadin. Paradoxal, sora ei mai mică era mai curajoasă decât ea şi s-ar fi urcat prima în avion. Teodora i-a mărturisit mamei că vrea să-şi facă şi ea o pagină de Facebook ca să primească daruri la fel de frumoase. 

După ora 12.00 soarele a ieşit de după valul de ceaţă şi avionul a putut să se ridice în siguranţă. În semn de apreciere pentru fată, însuşi directorul general al Aeroportului Tuzla, Adrian Vasilache a pilotat avionul. El a recunoscut că ştie cât de important este pentru un copil să se bucure de un astfel de cadou pentru că are o fată de vârsta Izabellei. 

Familia fetei a primit un cadou la fel de frumos. Sâmbătă după-amiază atât mama, cât şi surioara Izabellei au făcut o plimbare cu un avion mai mare. 

Izabella nu a avut petrecere cu 100.000 de invitaţi, dar ziua de 14 martie 2015 nu o va uita niciodată.

Ziua Izabellei la Aeroportul Tuzla

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite